Pret: 29,50 RON
Disponibil in 1-3 zile!

40 de idei pentru amenajarea bucătăriei: bugete mici, efecte mari.

Descriere: Bucătăria este locul cel mai important al locuinţei, indiferent dacă este într-o singură culoare sau în mai multe, foarte modernă sau retro, dacă are sau nu şi un loc pentru a servi masa. În această carte găsiţi 40 de idei pentru amenajarea propriei bucătarii, grupate în 5 categorii de stiluri: spirit nomad, clasic şi şic, stil contemporan, bucătării recuperate şi refolosite şi stil industrial. Cele 40 de aranjamente propuse nu sunt alese la întâmplare: fiecare dintre ele ori se gaseşte în casa unei personalităţi - creatori de modă, stilişti, decoratori, fotografi - ori poartă semnătura unui designer sau arhitect celebru.

Recomanda unui prieten Printeaza


Bookmark and Share

| Editura: House of Guides | Anul aparitiei: 2008 | Numar de pagini: 96 | Categorie: Arta, ghiduri, enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Cele 70 minuni ale Chinei .

Pret: 119,99 RON
Pret: 95,99 RON
-20%

Jonathan Fenby

Cele 70 minuni ale Chinei .

China este pe cale să devină o mare putere economică a lumii. Ce se află însă în spatele dezvoltării sale fulminante din secolul XXI? Care sunt rădăcinile şi specificul acestei mari civilizaţii? Răspunsurile le găsiţi în acest volum de prestigiu, care prezintă în eseuri edificatoare şi cuprinzătoare aspecte diverse ale Chinei, de la minunile naturii - munţi, fluvii, Drumul Mătăsii, viaţa sălbatică - la arte, marile monumente ale trecutului şi oraşele animate de astăzi. Realizările artistice ale Chinei nu au egal: caligrafia, jadul, mătasea, ceramica, lacul, pictura, bronzul, mobilierul, grădinile - toate sunt descrise aici de experţi. Se acordă atenţia cuvenită monumentelor celebre ca Oraşul Interzis din Beijing sau Marele Zid, dar nu sunt trecute cu vederea sculpturi, palate, morminte sau temple mai puţin cunoscute, dar de o frumuseţe uluitoare. Admirăm splendorile vechilor oraşe imperiale Xi'an şi Nanjing, dar şi replica dată în contemporaneitate de zgârie-norii din Beijing şi Shanghai, metropole moderne, în plină dezvoltare.

  

Taierea plantelor ornamentale  .

Pret: 39,00 RON
Pret: 31,20 RON
-20%

Steve Bradley

Taierea plantelor ornamentale .

Învăţaţi cum să tăiaţi peste 70 dintre cele mai populare plante de grădină pentru a obţine cea mai bună etalare de flori, frunziş, tulpini colorate şi fructe. Acest ghid Plantă cu plantă include instrucţiuni atât de simple, încât chiar şi un grădinar novice va avea încredere că face tăieturile corect...

  

Dicţionar vizual italian roman

Pret: 48,07 RON
Pret: 43,26 RON
  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark