Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Atlasul ilustrat al lumii pentru copii - House of Guides.

Descriere: Paisprezece hărţi viu colorate şi foarte atrăgătoare vă arată toate regiunile lumii. Fiecare hartă este plină de ilustraţii pe care copiii le pot folosi pentru a găsi capitala fiecărei ţări, principalele elemente geografice, precum şi repere culturale şi economice. În primele pagini – superbe desene care explică felul în care se folosesc hărţile şi fac o succintă introducere în geografie.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Alison Cooper, Anne McRae

Bookmark and Share

Autori: Alison Cooper, Anne McRae | Editura: House of Guides | Anul aparitiei: 2008 | Numar de pagini: 44 | Categorie: Arta,ghiduri,enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Totul Despre Homeopatie. Mica

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Ambika Wauters

Totul Despre Homeopatie. Mica Enciclopedie.

Prezenta introducere in homeopatie explica modul in care aceasta terapie blanda si neprimejdioasa poate vindeca un mare numar de tulburari fizice si emotionale. Veti descoperi care sunt principiile ei de functionare, istoria si dezvoltarea ei, alaturi de un ghid complet al tratamentelor potrivite pentru dumnevoastra si intrega familie. Mica enciclopedie a homeopatiei ofera informatii despre fiecare remediu in parte si despre conditiile in care acesta trebuie utilizat. De asemenea, lucrarea cuprinde o sectiune terapeutica, organizata potrivit structurii corpului omenesc, care va ajuta sa diagnosticati bolile si sa gasiti tratamentul adecvat.

  

Cum sa faci fata schizofreniei.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Neel Burton, Phil Davidson

Cum sa faci fata schizofreniei.

  

Descopera cavaleri si castele .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark