Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Bucharest City Guide .

Descriere: Aflat la a cincea ediţie, Bucharest City Guide îşi păstrează seriozitatea şi selectivitatea cu care şi-a obişnuit deja cititorii, oferind cele mai selecte locaţii ale Bucureştiului, de la hoteluri şi restaurante, până la saloane de înfrumuseţare şi magazine de lux. Editată în limba engleză, cartea este unică în peisajul de profil din România, constituindu-se într-un instrument absolut necesar nu numai pentru turişti, ci şi pentru toţi cei interesaţi să îţi petreacă cât mai plăcut timpul liber.

Recomanda unui prieten Printeaza


Bookmark and Share

| Editura: House of Guides | Anul aparitiei: 2008 | Numar de pagini: 192 | Categorie: Arta,ghiduri,enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Florenta si Toscana  .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Dorling Kindersley

Florenta si Toscana .

O multime de fotografii si ilustratii si harti.Aromele Florentei si ale Toscanei - produse locale si traditionale.Planuri pe nivel si sectiuni ale obiectelor importante.gama larga de hoteluri, restaurante, magazine si locuri de dostractii.Privelisti, piete si festivaluri listate oras cu oras.Plimbari si tururi tematice. Trei trasee recomandate."Nici un alt ghid nu va starneste apetitul ca acesta"the independent

  

Viata sexuala .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Larousse

Viata sexuala .

Discursul medical curent are uneori puseuri pudibonde şi atunci camuflează realităţi incomode sub un noian de acronime: HIV, SIDA, BTS-uri etc. Cum însă jena prost plasată e o gafă cu posibile urmări, paginile acestei cărţi potolesc curiozitatea legitimă şi avertizează asupra marilor primejdii aflate în spatele micilor scăpări. Dincolo de reperele anatomice şi de împlinirile sexuale, din paginile acestei cărţi reiese ideea unei pedagogii indrăzneţe, pedagogia secolului XXI.

  

Istoria vizuala a artei  .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Claude Frontisi

Istoria vizuala a artei .

Această a doua ediţie, revăzută şi adăugită, prezintă peste 1 000 de opere care jalonează evoluţia artei occidentale din Antichitate până astăzi (pictura, sculptura, arhitectura). În acest muzeu ideal, cititorul parcurge pe fiecare pagină dublă o "sală" consacrată unei mişcări artistice, unui stil, unei tehnici, unui artist. Organizată cronologic în mari perioade marcate de rupturi stilistice şi istorice, lucrarea este încununată de numeroasele revoluţii artistice ale secolului XX, demonstrând în ce măsură creaţia artistică este inseparabilă şi, în acelaşi timp, distinctă de epoca în care a luat fiinţă.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark