Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Bufnita

Descriere: „Pare greu de crezut ca maestrul umorului negru a scris o carte pentru tinerii cititori. Dar imaginatia lui Hiaasen a avut intotdeauna un substrat comic si juvenil. In spatele cinismului evident rasuna hohotul de ras al unui pusti de doisprezece ani.“

The Horn Book Magazine„Cartile lui Hiaasen sunt atat de comice, incat ma mir ca nu au fost inca interzise.“

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Carl Hiaasen

Bookmark and Share

Autori: Carl Hiaasen | Editura: Nemira | Anul aparitiei: 2006 | Numar de pagini: 264 | Categorie: Carte copii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Harry Potter si printul Semipur - 2011.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

J. K. Rowling

Harry Potter si printul Semipur - 2011.

Vara este ăn toi, dar o ceaţă neobişnuită bate în ferestre. Harry este în camera sa, aşteptând vizita lui Dumbledore tocmai în casa familiei Dursley. De ce îl vizitează acum? Ce este atât de important, încât nu poate aştepta până când Harry se va întoarce la Hogwarts peste câteva săptămâni?

  

Gradina tainuita

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Frances Hodgson

Gradina tainuita

  

Cartea lui Moş Oposum despre Pisicile

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-20%

T.S. Eliot

Cartea lui Moş Oposum despre Pisicile Poznaşe

O ediţie fascinantă a poemelor cu pisici ale lui T.S. Eliot, iubite de atâtea generaţii, cu ilustraţii de Axel Scheffler Orice felină care se respectă, aflăm de la T.S. Eliot, are nu mai puţin de trei nume: unul pentru uzul familiei, unul bizar şi unul secret. Numele personajelor din Cartea lui Moş Oposum nu sunt neapărat trei pe cap de mâţă, dar sunt revelatoare pentru talentele, metehnele sau manierele pisiceşti. Să intre în scenă... Şoricofila Tanti Pisi-Poznă, Răgetdetigru cel Fioros, răzgâiatul Ram Tam Toana, şarlatanii Spargotac şi Zbârlisâcâici, misteriosul domn Mistofelis, magistrul fărădelegilor MacCarie şi Neamdesmântânilă, vigilent cotoi de pază! Aceştia toţi, împreună cu alte pisici mai cu moţ, dau un spectacol irezistibil de hazos. Pentru Pisici, e-o regulă de căpătâi: Nu le vorbi, dacă nu intră ele-n vorbă mai întâi. Eu, unul, nu susţin defel aşa ceva Şi zic, de e să te-ad-dresezi primul pisicii, da! Dar să nu uiţi, oricâte ţi-ar permite: Familiaritatea n-o admite.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark