Pret: 13,00 RON
Pret: 11,70 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
Cazanul de tuica. Tehnici de fermentare,tehnici de distilare

Descriere: "Pischl" este cea mai completa si mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria. Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu dispozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Pischl Josef

Bookmark and Share

Autori: Pischl Josef | Editura: Mast | Anul aparitiei: 2009 | ISBN: 978-973-1822-48-8 | Numar de pagini: 176 | Categorie: Carte practica  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Manualul tamplarului de mobila

Pret: 40,00 RON
Pret: 36,00 RON
-10%

Bill Hylton

Manualul tamplarului de mobila

Cel mai compllet ghid ilustrat publicat vreodata va ajuta sa proiectati si sa construiti mobilier de calitate. Din cuprins: Idei, Standarde, Variante si alternative, Solutii propuse, Planuri. In aceasta carte gasitti peste 100 de piese clasice de mobilier, peste 150 de metode de imbinare si de subansmbluri si peste 1300 de figuri care va prezinta solutii clasice la probleme vechi: montarea sertarelor,fixarea unui blat,folosirea scoabelor etc.

  

Marmelade, gemuri si jeleuri

Pret: 13,48 RON
Pret: 12,13 RON
-10%

Georg Innerhofer

Marmelade, gemuri si jeleuri

Aceasta carte practica pune la dispozitia pasionatilor toate indicatiile necesare pentru prepararea de marmelade,gemuri,creme de fructe,chutney sau jeleuri din suc de fructe fie cu zahar gelifiant,cu agar-agar sau cu pectina din mere,fie pentru diabetici,fara zahar sau cu indulcitori artificiali. Cartea include si peste 80 de retete nonconformiste:gemuri din combinatii de fructe precum rubarba si banane,mure si pere,coacaze cu scortisoara sau dovleac cu mere, gem de macese cu whisky si gem de caise cu amaretto,produse din spatiul german precum gemul austriac Powidl si Grutze verde,jeleu de mere cu menta,marmelada de portocale si morcovi si multe altele.

  

Metodele de inmultire a plantelor

Pret: 24,50 RON
Pret: 22,05 RON
-10%

Wolfgang Kawollek , Marco Wolfgang

Metodele de inmultire a plantelor arbori,arbusti,plante perene,flori de gradina,camera,balcon si ghiveci,legume si plante aromate

Utilitatea cartii pe care v-o propunem acum,pentru noi, cei carora ne place sa consacram o parte din timp pomiculturii,silviculturii,legumiculturii,floriculturii si viticulturii este indiscutabila. Pentru fiecare grupa reprezentativa de plante,un capitol cuprinzand metodele de inmultire a acestora face referiri general valabile pentru toate speciile si soiurile grupei. Urmeaza mai apoi indicatii exacte privind modalitatile de inmultire,pasii necesari,perioadele calendaristice propice etc.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark