Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Chivotul legii - dosare secrete

Descriere: Chivotul legii (dosare secrete) - Noi toti suntem in cele din urma condusi catre adevarul pentru care suntem pregatiti!

Din cuprins:

Atlantida n-a incetat sa existe.
Marturii si legende despre Chivot.
Chivotul si Graal-ul.
Secretul pietrelor sfinte.
Mesajul templierilor - cunoasterea Chivotului.
Legaturi intre Area 51 si Montauk.
Experimentul Philadelphia.
Ideologia oculta a organizatiilor secrete germane.
Capetele de cristal din Interlaken.
Ultima Thule si Hiperboreea.

Adevarul de azi este adesea eroarea de maine!

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Stefan Erdman

Bookmark and Share

Autori: Stefan Erdman | Editura: Antet | Anul aparitiei: 2009 | ISBN: 978-973-636-367-2 | Numar de pagini: 312 | Categorie: Mister,stiinte oculte  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Cartea tibetana a mortilor - Bardo

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Horia Al. Cabuti

Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol

Cartea tibetana a mortilor (Bardo Thodol) este unul dintre textele fundamentale ale budismului tantric tibetan (Vajrayana), dar si al intregii spiritualitati a lumii. Tema cu care acest text ne confrunta este una extrem de sensibila pentru orice fiinta umana, subiect al unor perene framantari metafizice si – dupa cum vom vedea – chiar practice, oricat de neobisnuit ar suna. Daca tot restul de evenimente care se succed in viata unui om se afla sub pecetea relativitatii, fenomenul mortii este cert si inevitabil. Marile traditii spirituale ale lumii s-au ocupat în mod firesc de aceasta tema. Avem o carte crestina a mortii, una egipteana s.a.m.d. Lucrarea de fata este unul dintre aceste manuale despre „modul de a muri”, probabil cel mai notoriu, structurat sub forma unor texte foarte puternice, care se citesc muribundului si mai apoi defunctului, cu scopul de a-i ghida principiul constient prin tot acest proces, usurandu-i „navigatia” si alegerile la care este permanent supus în ceea ce numim uzual „lumea de dincolo”. O lectura captivanta, terifianta pe alocuri, care insa in final ne transmite un mesaj luminos legat de perenitatea vietii. * „Bardo ...

  

Este moartea sfarsitul vietii?

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Dan Pavelescu

Este moartea sfarsitul vietii?

Cunoscând pozitia Bisericii, dar nu numai, autorul s-a referit a multe pareri si dovezi ale unor celebri oameni de stiinta, filozofi si teologi, cu privire la existenta sufletului dupa moartea fizica a corpului. A cautat si a dat raspuns la întrebarea: "Ce se întâmpla dupa moarte?" De pilda: Unde se afla sufletele, pot comunica, ajung în Cer? Sunt prezentate si conceptiie lumii antice (grecesti, indiene etc), nefiind ocolite cele privind "Legea Karmei" si implicit "reîncarnarea" în ata viata etc. A remarcat la unele din conceptii credinta în existenta unei energii creatoare de origine Divina, spre care sufletul, prin natura lui, tinde dupa moartea fizica. A ajuns la concluzia ca MOARTEA NU ESTE SFÂRSITUL VIEŢII!"

  

Manuscrisele de la marea moarta

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-10%

I.D. Amusin

Manuscrisele de la marea moarta

Multi oameni de stiinta presupun ca insusi Cristos a invatat impreuna cu esenienii. Daca lucrurile stau asa atunci acest mic manuscris reprezinta ceva unic, ajutandu-ne enorm sa intelegem viata si gandirea Mantuitorului.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark