Pret: 14,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Constitutia Statelor Unite ale Americii.

Descriere: Constitutia americana adoptata in anul 1787, este pe drept cuvant, prima constitutie scrisa din lume. Aceasta Constitutie este o stralucita confirmare a faptului ca legile bune dureaza peste secole.


Bookmark and Share

Autori: Pavel Nicolae, Tanasescu Elena Simina | Editura: C.H. Beck | Anul aparitiei: 2002 | ISBN: 973-655-173-3 | Numar de pagini: 104 | Categorie: Drept  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Diplomatia Uniunii Europene (si regulile

Pret: 75,00 RON

Ion M. Anghel, Grigore Silasi, Adrian Dumitru Craciunescu

Diplomatia Uniunii Europene (si regulile acesteia)

Ca pasionat cercetator al Dreptului diplomatic (de mai bine de jumatate de secol), antamarea subiectului - Diplomatia U.E., reprezinta pentru mine un privilegiu ca act de implinire intr-o profesie - un verum festin intelectual. Diplomatia, constituindu-mi profesia, atractia si - as putea spune, pasiunea insasi aceasta captivum et inexpletum obsessum - captiva si nepotolita preocupare pentru cunoasterea si formularea chiar a regulilor ei, se explica printre altele, venind ca o confirmare fireasca a ceea ce afirmase Cicero - consuetudo quasi altera natura (obisnuinta este a doua natura). Satisfactia noastra pentru efortul depus spre a prezenta materia - sub forma acestui volum, ar fi deplina, daca demersul intreprins ar avea ca rezultat, o cat mai larga incitare la cunoasterea nobilei profesii de diplomat de catre cat mai multi cetateni romani si pentru ca mesajul care se degaja din text depaseste prin elementele de constientizare si intelegere corecta pe care le ofera, ceea ce reprezinta simple elemente de cultura generala.

  
  

Tratat de drept al proprietatii

Pret: 89,90 RON

Macovei Ioan

Tratat de drept al proprietatii intelectuale.

Structura logică şi coerentă a cărţii îmbină problemele de ordin teoretic cu cele practice, în concordanţă cu reglementările incidente în materie. Elementele de noutate sunt relevante sub aspectul formei de prezentare şi conţinutului lucrării. Problematica abordată permite o imagine de ansamblu a instituţiilor juridice ale creaţiei intelectuale. Elaborată ca un instrument de lucru, într-un domeniu actual, dar controversat, cartea contribuie la aprofundarea cunoştinţelor despre dreptul proprietăţii intelectuale.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark