Pret: 21,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Constructia Uniunii Europene.

Descriere: Construcţia Uniunii Europene este atât o expunere istorică a evoluţiei Uniunii Europene cât şi o încercare de a surprinde conceptual această evoluţie. Lucrarea prezintă o varietate de teorii privind explicarea integrării europene. Ea încearcă să puncteze cele mai importante momente ale construcţiei UE – chiar începând din anii ’50 şi mergând până în perioada prezentă, când ratificarea Tratatului de la Lisabona este pe agenda europeană.

Lucrarea de faţă prezintă, explică şi dă răspunsuri unei serii de întrebări referitoare la evoluţia UE până la stadiul dezvoltării sale de azi. Dar ea deschide o serie de întrebări referitoare la viitorul Uniunii - întrebări la care doar cititori avizaţi pot răspunde. Construcţia Uniunii Europene este o invitaţie la informare şi la reflecţie privind locul şi viitorul Uniunii în concertul puterilor globale.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Popescu-Bîrlan Liliana

Bookmark and Share

Autori: Popescu-Bîrlan Liliana | Editura: C.H. Beck | Anul aparitiei: 2009 | ISBN: 978-973-115-644-6 | Numar de pagini: 152 | Categorie: Economie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Asigurarile si reasigurarile in

Pret: 29,90 RON

Negru Titel

Asigurarile si reasigurarile in economie.

Rezultat al experienţei autorului în predarea an de an a disciplinelor legate de domeniul asigurărilor, lucrarea Asigurările şi Reasigurările în economie abordează problematica asigurărilor din România, în contextul evolutiv impus de integrarea în Uniunea Europeană.

  

Contabilitate. Fundamentele si noul

Pret: 36,90 RON

BUCUR Ion, Cretoiu Gheorghe

Contabilitate. Fundamentele si noul cadru juridic. Editia 2.

Cartea de faţă oferă o prezentare cuprinzătoare, amplu documentată şi larg accesibilă a fundamentelor şi procedeelor de bază ale contabilităţii, în strânsă legătură cu principiile, normele şi exigenţele actelor normative în vigoare: Reglementările contabile conforme cu directivele europene, aplicabile la unităţile economice şi Normele metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii şi noul Plan de conturi pentru instituţiile publice.

  

Risc si incertitudine in investitii .

Pret: 42,50 RON
Pret: 38,25 RON
-10%

Cristian Nicolae Stoina

Risc si incertitudine in investitii .

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark