Pret: 36,00 RON
Pret: 30,60 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-15%
Copii grozavi - Zece calitati esentiale pentru o viata fericita

Descriere: Toti parintii au pentru copiii lor cateva aspiratii universale. Ei vor ca acestia sa aiba o viata sociala implinita si sa isi urmeze propriile visuri. Dar in toate acestea, pierdem esentialul: copiii se nasc gata sa invete, insa numai in interactiunea directa de zi de zi cu cei dragi si, ulterior, in grupurile sociale reusesc sa isi dezvolte personalitatea si calitatile. Avand in spate 30 de ani de cercetare si practica clinica, Dr. Stanley Greenspan redefineste calitatile unui copil sanatos din punct de vedere emotional si intelectual si afirma: fiecare parinte are capacitatea si mijloacele de a creste „copii grozavi”.

Aceasta carte, scrisa intr-un stil placut si implicat, ne introduce in universul copiilor aflati in plina dezvoltare, de la cea mai mica varsta si pana in adolescenta. El descrie acele calitati ale unui copil ce creste armonios si modalitatile in care parintii pot ajuta la dezvoltarea fiecarei calitati ale unui „copil grozav”: curiozitatea, empatia, gandirea nuantata, stima de sine, lejeritatea in comunicare etc. Aceste calitati stau la baza succesului social, familial si profesional, iar cea mai importanta in formarea lor este experienta. Astfel, rolul parintelui de companion si ghid este esential. Fara a ne oferi lectii de viata, autorul ne deschide ochii catre trairile si nevoile copiilor de fiecare varsta, facandu-ne atenti la micile schimbari pe care le putem introduce fara mult efort in comportamentul nostru pentru a stimula cresterea celor mici.

Gabriela Deniz



Cuprins


Prefata de Bernardn Levy

Multumiri



Introducere

Sa crestem copii grozavi



CAPITOLUL 1

ANGAJAMENTUL

Relationarea cu ceilalti



CAPITOLUL 2

EMPATIA

Calitatea de a-ti pasa de celalalt



CAPITOLUL 3

CURIOZITATEA

O minte iscoditoare



CAPITOLUL 4

COMUNICAREA

Forta transformatoare a limbajului



CAPITOLUL 5

REGISTRUL EMOTIONAL

Efuziune emotionala si echilibru



CAPITOLUL 6

ADEVARATA STIMA DE SINE

Importanta constiintei de sine



CAPITOLUL 7

DISCIPLINA INTERIOARA

Perseverenta si autocontrolul



CAPITOLUL 8

CREATIVITATE SI VIZIUNE

O viata interna bogata



CAPITOLUL 9

GANDIREA LOGICA

Cum intelegem lumea



CAPITOLUL 10

INTEGRITATEA MORALA

O chestiune de curaj



Bibliografie

Despre autor

Index

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Stanley I. Greenspan

Bookmark and Share

Autori: Stanley I. Greenspan | Editura: Herald | Anul aparitiei: 2014 | ISBN: 5948417340058 | Categorie: Carte copii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Cele mai frumoase povesti_ Peter Pan .

Pret: 10,91 RON
Pret: 9,82 RON
  

Jurnalul unu puști 9. La drum lun

Pret: 33,00 RON

Jeff Kinney

Jurnalul unu puști 9. La drum lun

Familia Heffley pleacă într-o excursie cu maşina, ca să se distreze şi să petreacă timp împreună. Călătoria începe promiţător, însă pe parcurs apar tot felul de surprize. Pescăruşi trăsniţi, un mic accident de maşină, un porc fugar – nimic din toate astea nu e tocmai ceea ce Greg ar numi „distracţie“. Dar până şi cea mai catastrofală excursie se poate transforma într-o aventură – una pe care nu o vor uita prea curând. Cititorii sunt înnebuniţi după seria Jurnalul unui puşti. Bestseller USA Today, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi New York Times: „Kinney e un star al lumii editoriale.“ Backseat Book Club „Una dintre cele mai îndrăgite serii de cărţi pentru copii din toate timpurile.“ Washington Post „Un mare succes chiar şi pentru cititorii sceptici, şi pentru oricine caută o carte teribil de amuzantă.“ School Library Journal - See more at: http://www.editura-arthur.ro/carte/jurnalul-unu-pusti-9-la-drum-lung#sthash.1nYpWnLu.dpuf

  

Doctorul Aumadoare .

Pret: 19,00 RON

Kornei Ciukovski

Doctorul Aumadoare .

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark