Pret: 21,00 RON
Pret: 18,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
Cultura fricii.

Descriere: Cultura fricii - Asumarea riscurilor si moralitatea asteptarilor scazute
Raspandirea fricii este considerata, tot mai mult, ca gestul cetatenilor preocupati si dotati cu simtul responsabilitatii.
Povestile de groaza pe care ni le transmitem permanent unii altora indica faptul ca societatea nu se simte bine in propria piele. Multe dintre aceste povesti seamana cu avertismentele referitoare la sanatate. 'Ai grija' domina imaginarul nostru cultural.
Societatea se afla necontenit intr-o stare de panica, fie ca e vorba de alimente, medicamente sau anumite procese tehnologice.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Frank Furedi

Bookmark and Share

Autori: Frank Furedi | Editura: Antet | Anul aparitiei: 2007 | ISBN: 973-636-231-0 | Numar de pagini: 232 | Categorie: Sociologie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Probleme de metodologie in analiza

Pret: 30,00 RON
  

O evaluare a politicilor bilingvismului.

Pret: 25,00 RON

Erika MariaTodor, Horvath Istvan

O evaluare a politicilor bilingvismului.

Deşi aspectele bi- şi multilingvismului sunt larg dezbătute în presa de specialitate a zilelor noastre, elementele specifice ale unui context socio-cultural şi lingvistic impun abordări euristice centrate pe acest specific, ca fundament al alterităţii. Volumul include studiile elaborate pe baza prezentărilor de la conferinţa organizată cu această tematică în perioada 12-13 iunie 2008 la Universitatea Sapientia din Miercurea-Ciuc, întrunire ştiinţifică iniţiată de Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, Cluj-Napoca.

  

Seminarii apreciative. Editie bilingva.

Pret: 32,70 RON
  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark