Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Magia imaginii personale

Descriere:
Magia imaginii personale este cartea care incununeaza eforturile de o viata ale Dr. Maxwell Maltz, oferindu-ne cele mai importante descoperiri ale sale in domeniul psihologiei aplicate. Cartea vine sa umple golul pe care il resimtim fiecare intre ce avem sau suntem acum si ce am dori sa avem sau sa fim. Prin exercitii ale imaginatiei si ale vointei, putem descoperi si actualiza potentialul mintii noastre. Apoi aceasta imagine a succesului se poate proiecta in viata de zi cu zi. Una dintre marile aventuri ale vietii este sa te descoperi pe tine, iar demersul de a ne descoperi imaginea personala este exercitiul cel mai palpitant si mai profitabil pentru existenta noastra. Pentru ca, dincolo de etichetele mediului, noi suntem singurii care putem crea adevarul despre noi. Celebrul chirurg estetician, dr. Maxwell Maltz, si-a luat diploma in stiinte si doctoratul in medicina la Universitatea Columbia. A operat in SUA, Anglia, Franta, Germania, Italia si America Latina. A tinut cursuri la universitati din Amsterdam, Paris si Roma. A fost profesor de chirurgie plastica la universitati din Nicaragua si El Salvador. In 1960 introduce conceptul de psiho-cibernetica, pentru a explica importanta imaginii de sine in dezvoltarea personala. A publicat numeroase articole pe aceasta tema in Reader's Digest, Red Book, Cosmopolitan, Coronet, etc. A murit in 1975. Dintre cartile sale mentionam Psiho-Cibernetica (aparuta la ed. Curtea Veche, 1999) cu peste 30 de milioane de exemplare vandute in lumea intreaga, Creative Living Today (Existenta creatoare in prezent), In Search for Self Respect (In cautarea respectului de sine), etc. In prezent Fundatia Maxwell Maltz continua studierea si promovarea conceptelor de dezvoltare personala introduse de Maxwell Maltz. Printre cartile editate de fundatie se numara Psihocibernetica 2000 (va aparea in curand la editura Curtea Veche) sau The New Psycho-cybernetics (Noua Psiho-Cibernetica).

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Dr. Maxwell Maltz

Bookmark and Share

Autori: Dr. Maxwell Maltz | Editura: Curtea Veche | Anul aparitiei: 2002 | ISBN: 973-8356-16-4 | Numar de pagini: 232 | Categorie: Altele  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Pe Culmile Disperarii H

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Emil Cioran

Pe Culmile Disperarii H

"Daca as putea, as aduce intreaga lume in agonie, pentru a realiza o purificare din radacini a vietii; as pune flacari arzatoare si insinuante la aceste radacini, nu pentru a le distruge, ci pentru a le da alta seva si alta caldura. Focul pe care l-as pune eu acestei lumi n-ar aduce ruine, ci o transfigurare cosmica, esentiala." (Emil Cioran)

  

Sanin

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-20%

Mihail Artabasev

Sanin

Capodopera aparuta in 1907 i-a adus o celebritate scandaloasa autorului. La initiativa Bisericii ortodoxe ruse lui Artabasev i s-a intentat un proces, scriitorul fiind invinuit de propagarea pornografiei. In consecinta, Sanin si alte scrieri ale lui Artabasev au fost interzise in patria autorului. Un roman de scandal nu numai literar, o capodopera in care se lupta cu prejudecatile morale, sexuale, sociale. O carte scrisa in buna traditie inaugurata de D.H. Lawrence si Henri Miller. Primul tiraj este epuizat.

  

Un miliard de ani pana la sfarsitul

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

STRUGATKI, Arkadi; STRUGATKI, Boris

Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii

Tanarul astronom Dimitri Maleanov se afla in pragul unei descoperiri epocale. Dar pe masura ce ecuatiile sale il duc tot mai aproape de rezultatul indelung cautat , incep sa i se intample tot felul de lucruri neobisnuite. Si lui, si colegilor sai cercetatori. Pare ca sunt cu totii prinsi intr-un scenariu neverosimil, regizat de forte superioare necunoscute. Si cu totii isi pun aceleasi intrebari: oare ar trebui sa renunte la munca lor de cercetare? Are cineva interesul de a-i face sa abandoneze? Sa fie oare ceva mai important decat stiinta? Daca da, ce? Aparut in 1976, romanul Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii nu insala astaptarile pasionatilor de SF si nici pe acelea ale cunoscatorilor operei celor doi frati. Desi consacrati ca scriitori de literatura science-fiction, Arkadi si Boris Strugatki au reusit intotdeauna cu succes sa deghizeze teme literare si filosofice majore in stilul umoristic si lejer al prozei lor.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark