Pret: 48,07 RON
Pret: 43,26 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
Marea cartea despre monştri, spiriduşi, dragoni şi uriaşi.

Descriere: Autorul britanic John Malam a studiat istoria antică şi arheologia şi a participat la excavările din diverse situri arheologice din Marea Britanie, înainte de a se dedica în întregime literaturii pentru copii, cu o predilecţie clară pentru subiecte legate de civilizaţiile străvechi.

De această dată, John Malam propune o incursiune palpitantă în lumea legendelor şi poveştilor cu creaturi fabuloase din folclorul diverselor popoare. Periplul acesta prin lumea mitului şi a basmului îi poartă pe cei mici prin Grecia, Germania, Ţările Scandinave, Statele Unite, Marea Britanie, China, Japonia, Orientul Mijlociu şi nu numai, pe urmele goblinilor şi zânelor, dragonilor, uriaşilor şi monştrilor de tot soiul. Mitologia greacă este foarte bine reprezentată, cei mici având ocazia să afle, poate pentru prima dată, bine-cunoscutele legende despre Tezeu şi Minotaur, Iason şi Lâna de Aur, precum şi cine au fost frumoasele Nereide, înfricoşătorul Cerber, viteazul Hercule.

Ei vor mai face cunoştinţă şi cu înfricoşătoarea Baba-Iaga din folclorul rusesc şi se vor minuna de faptele de vitejie ale ucigaşilor de dragoni, precum Beowolf sau Sfântul Gheorghe, în lupta sa cu balaurul.

Cartea se adresează tuturor copiilor (îndeosebi celor cu vârste cuprinse între şase şi nouă ani) o invitaţie pe tărâmul magiei, al mitului şi fanteziei.

Recomanda unui prieten Printeaza


Bookmark and Share

| Editura: Litera | ISBN: 9789736757884 | Categorie: Enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Descopera un T.REX.

Pret: 72,00 RON
Pret: 64,80 RON
-10%

Dennis Schatz

Descopera un T.REX.

format 26x30 cm, 14 cu machete tridimensionale,

  

Pesti.

Pret: 15,62 RON

Pesti.

Setul cuprinde un numar de 8 planse cu pesti : biban, crap, clean, morun, pastrav, salau, somn, stiuca. Format - A4 Suport - carton 250gr/mp

  

Priveste si recunoaste animalele

Pret: 20,74 RON
Pret: 18,67 RON
  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark