Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

-10%
MARELE ATLAS ILUSTRAT AL LUMIII

Descriere: Marele atlas ilustrat al lumii combină o cartografie sofisticată, creată special pentru această lucrare, cu sute de fotografii, vederi din satelit, ilustraţii, diagrame şi hărţi, pentru a descrie lumea în care trăim aşa cum n-a mai fost descrisă vreodată. Ne sunt prezentate, astfel, structura pământului, clima, viaţa în sălbăticie, resursele naturale, mediul înconjurător, populaţiile, religiile, limbile, popoarele indigene, transportul şi comunicaţiile, economia şi condiţiile politice pe tot cuprinsul globului.
Descrierea fiecărui continent conţine pagini tematice, cuprinzând imagini din satelit ale regiunii, caracteristicile mediului înconjurător, istoria şi structurile politice ale zonei, precum şi impactul uman asupra mediului. Hărţile regionale detaliate, clare şi aduse la zi sunt însoţite de hărţi fizice, politice şi ale impactului uman, dar şi de fotografii şi de imagini tridimensionale. Informaţia bine structurată şi accesibilă întregeşte această perspectivă vizuală extrem de interesantă.
Toate aceste elemente recomandă Atlasul ilustrat al lumii ca pe una dintre cele mai importante referinţe în literatura de specialitate.

Recomanda unui prieten Printeaza


Bookmark and Share

| Editura: Litera | ISBN: 9786066864190 | Numar de pagini: 304 | Categorie: Arta,ghiduri,enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Descopera corpul omenesc .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
  

Etymologicum Magnum Romaniae, volumul 1.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Bogdan Petricescu Hasdeu

Etymologicum Magnum Romaniae, volumul 1.

"Dictionarul limbei istorice si poporane a romanilor", lucrat dupa dorinta si cu cheltuiala M.S. Regelui Carol I sub auspiciile Academiei Romane de B. Petriceicu Hasdeu. Editie ingrijita de Grigore Brancus. "Scrisa intr-o originala limba literara, combinata din stilul stiintific cu cel artistic, cu ingradirile unuia, si libertatea celuilalt, cartea atrage si astazi la lectura ei pe intelectualui rafinat ca si pe cel in plina formare. Filologii, folcloristii, etnografii, istoricii gasesc in paginile ei un tezaur de cunostinte, nesfarsite sugestii si, de multe ori, geneza atator teorii, ipoteze, solutii, explicatii devenite de multa vreme locuri comune in stiinta sau reluate si adancite de urmasi. Dar, mai presus de toate, oricine poate afla in aceasta opera pe carturarul de tip renascentist, care, ca un titan, s-a incumetat sa cuprinda cu mintea lui intreaga istorie a culturii si civilizatiei poporului roman." (Grigore Brancus)

  

Istoria vizuala a artei  .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Claude Frontisi

Istoria vizuala a artei .

Această a doua ediţie, revăzută şi adăugită, prezintă peste 1 000 de opere care jalonează evoluţia artei occidentale din Antichitate până astăzi (pictura, sculptura, arhitectura). În acest muzeu ideal, cititorul parcurge pe fiecare pagină dublă o "sală" consacrată unei mişcări artistice, unui stil, unei tehnici, unui artist. Organizată cronologic în mari perioade marcate de rupturi stilistice şi istorice, lucrarea este încununată de numeroasele revoluţii artistice ale secolului XX, demonstrând în ce măsură creaţia artistică este inseparabilă şi, în acelaşi timp, distinctă de epoca în care a luat fiinţă.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark