Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Mituri medicale care te pot ucide.

Descriere: În această epocă, în care apar continuu nenumărate tratamente miraculoase, este vital să facem diferenţa între unele mituri care ne pot pune sănătatea în pericol şi constatările medicale de care avem de fapt nevoie. Am devenit o generaţie de ciberhondri, diagnosticându-ne singuri, pe baza unor informaţii false şi a unor adevăruri spuse doar pe jumătate, găsite pe Internet. În „Mituri medicale care te pot ucide“, dr. Nancy L. Snyderman oferă o serie de sfaturi, bazate pe dovezi ştiinţifice, care ne pot ajuta să ducem o viaţă mai sănătoasă şi mai lungă.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Nancy L.Snyderman

Bookmark and Share

Autori: Nancy L.Snyderman | Editura: House of Guides | Anul aparitiei: 2008 | Numar de pagini: 238 | Categorie: Arta,ghiduri,enciclopedii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Viata sexuala .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Larousse

Viata sexuala .

Discursul medical curent are uneori puseuri pudibonde şi atunci camuflează realităţi incomode sub un noian de acronime: HIV, SIDA, BTS-uri etc. Cum însă jena prost plasată e o gafă cu posibile urmări, paginile acestei cărţi potolesc curiozitatea legitimă şi avertizează asupra marilor primejdii aflate în spatele micilor scăpări. Dincolo de reperele anatomice şi de împlinirile sexuale, din paginile acestei cărţi reiese ideea unei pedagogii indrăzneţe, pedagogia secolului XXI.

  

Puscariasul

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Kurt Vonnegut

Puscariasul

Walter F. Starbuck ar fi putut deveni întruchiparea visului american. Fiu al unor imigranţi săraci care au renunţat la numele est-european Stankiewicz, greu de pronunţat, tânărul a beneficiat de ajutorul unui mare industriaş, care i-a plătit studiile la Harvard. Însă viaţa lui Walter este plină de răsturnări de situaţie şi de paradoxuri, astfel că la senectute acesta se pregăteşte să intre la închisoare. Nu e prima lui condamnare. Walter, mărunt oficial guvernamental, a mai stat în puşcărie şi după scandalul Watergate. Numai că, la scurt timp după eliberare, viaţa îi rezervă o surpriză: o reîntâlneşte pe Mary Kathleen, o iubită din tinereţe, care, deşi fără adăpost şi locuind în subteranele New Yorkului, conduce din umbră omnipotenta şi omniprezenta companie RAMJAC. Iar după moartea ei, Walter, legatar universal al lui Mary Kathleen, va da frâu liber viselor idealiste de demult. Vise pentru care lumea nu e pregătită şi pentru care Walter va trebui până la urmă să plătească... „Kurt Vonnegut este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari scriitori americani.“ (Graham Greene)

  

Sarcina ta.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Anne Theau, dr.

Sarcina ta.

Un ghid practic modern şi extrem de accesibil, pentru a ajuta viitoarele mame să-şi trăiască liniştite perioada de sarcină, să se pregătească pentru naştere şi pentru creşterea bebeluşului în primele zile de la întoarcerea de la maternitate. O echipă numeroasă de specialişti, ginecologi-obstetricieni, geneticieni, pediatrii, moaşe, dieteticieni şi psihologi prezintă informaţii actuale extrem de precise şi clare despre sarcină şi naştere, precum şi numeroase sfaturi practice: noţiuni de genetică, dezvoltarea bebeluşului lună de lună în timpul sarcinii, sfaturi pentru viaţa cotidiană, pregătirea şi desfăşurarea naşterii, gimnastica şi alimentaţia postnatale etc. Cartea se adresează nu numai viitoarelor mame, ci şi taţilor, al căror punct de vedere e amplu reprezentat. Textul este însoţit de peste 200 de ilustraţii color, care susţin vizual tema.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark