Pret: 59,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

REPLICA MONEDA DACICA TIP COSON.

Descriere: Replică monedă dacică de tip „Coson”, aliaj cu90zn10, diametrul 20 mm, încapsulată. Produs executat şi certificat de Monetaria Statului. Tiraj limitat.Marca „R” (reproducere) pe una din feţe. Înseriate cu numar unic.
Dimensiune: diamentrul 20 mm

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Monetaria Statului

Bookmark and Share

Autori: Monetaria Statului | Editura: Dacica | Anul aparitiei: 2009 | Numar de pagini: 1 | Categorie: Antichitate  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Istorie romana

Pret: 45,00 RON

Marcel Le Glay, Yann Le Bohec, Jean-Louis Voisin

Istorie romana

O carte de "initiere" în istoria pasionanta a Romei, aceasta mica cetate la început, a devenit capitala celui mai vast si mai durabil imperiu pe care l-a cunoscut istoria. E bine sa se stie ca imperiul a fost un univers roman (imperium romanum) compus din doua lumi, Occidentul latin si Orientul greco-latin. Doua lumi care, în Antichitatea târzie, se vor disocia în lumea din jurul Romei si cea din jurul Constantinopolului.

  

GEOLOGIE GENERALĂ. GEODINAMICA

Pret: 40,00 RON

Alexandru Istrate

GEOLOGIE GENERALĂ. GEODINAMICA EXTERNĂ. VOL. II.

În noţiunea de Geodinamică externă sunt incluse totalitatea fenomene-lor şi proceselor care au loc la suprafaţa scoarţei terestre, sub acţiunea geosferelor externe ale Pământului. Geosferele externe ale Pământului sunt atmosfera, hidrosfera şi biosfera, care acţionează simultan, dar cu ponderi diferite, asupra scoarţei terestre. Dacă Geodinamica internă creează un relief a cărui curbă hipsometrică are aspect neregulat, Geodinamica externă tinde să aplatizeze diferenţele de nivel, astfel încât curba hipsometrică este mai mult sau mai puţin uniformă. Energia curbei hipsometrice, rezultată din procesele şi fenomenele ce aparţin Geodinamicii interne, este dată de formele de relief pozitive, cum sunt munţii vulcanici, orogenici, şi de formele negative, aşa cum sunt bazinele marine, fosele oceanice, sistemele lacustre etc. Astfel, se creează o diferenţă de nivel de cca. 20.000 metri, dacă o să comparăm înălţimea Everestului din munţii Himalaya, de 8848 metri şi adâncimea fosei Marianelor, din Oceanul Pacific, de peste 11.000 metri. În contradicţie cu rezultatele Geodinamicii interne, Geodinamica externă tinde să ...

  

Personalitati care au schimbat istoria

Pret: 122,98 RON
Pret: 98,38 RON
-20%

Larousse

Personalitati care au schimbat istoria lumii. Din Antichitate pana inEvul Mediu.

Primul volum din această colecţie schiţează 100 de destine excepţionale, de la filozofi greci şi împăraţi romani până la sfinţi şi la mari artişti 100 de destine ale personalităţilor care, prin voinţă, curajul sau geniul lor au schimbat cursul istoriei.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark