Pret: 59,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

REPLICA MONEDA DACICA TIP COSON.

Descriere: Replică monedă dacică de tip „Coson”, aliaj cu90zn10, diametrul 20 mm, încapsulată. Produs executat şi certificat de Monetaria Statului. Tiraj limitat.Marca „R” (reproducere) pe una din feţe. Înseriate cu numar unic.
Dimensiune: diamentrul 20 mm

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Monetaria Statului

Bookmark and Share

Autori: Monetaria Statului | Editura: Dacica | Anul aparitiei: 2009 | Numar de pagini: 1 | Categorie: Antichitate  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Mituri si legende ale antichitatii.

Pret: 21,00 RON
Pret: 16,80 RON
-20%

Lucia Daramus

Mituri si legende ale antichitatii.

espre Europa s-a vorbit mult, in special din perspectiva sociala si economica, insa tema nu a fost dezbatuta, asa cum s-ar fi cuvenit, de pe pozitia culturii. Cartea Mituri si legende ale antichitatii propune studii eseistice referitoare la baza culturii europene. Eseurile ne invita sa gindim impreuna Europa din perspectiva singurului factor care uneste, cultura.

  

CADEREA ROMEI SI SFARSITUL CIVILIZATIEI

Pret: 32,90 RON
Pret: 23,03 RON
-30%

Bryan Ward-Perkins

CADEREA ROMEI SI SFARSITUL CIVILIZATIEI

Invaziile barbare violente din secolul al V-lea au distrus Imperiul Roman atotputernic si civilizatia sa straveche, ceea ce a dus la aparitia unui "ev intunecat" pentru locuitorii din Occident: sau nu a fost asa? Punctul de vedere dominant astazi asupra acestei perioade este cel conform caruia "caderea Romei" a constituit o tranzitie extrem de pasnica spre dominatia germanica, intr-o perioada de transformari culturale pozitive. Bryan Ward-Perkins incurajeaza fiecare cititor sa reflecteze din nou, readucand in atentie drama si violenta ultimelor zile ale lumii romane si reamintindu-ne greutatile reale cu care s-au confruntat popoarele imperiului cu ocazia adaptarii la dominatia germanica. Exploatand o serie de surse contemporane si de probe arheologice, el examineaza atat cauzele dezintegrarii lumii romane, cat si consecintele infrangerii asupra vietii romanilor obisnuiti, intr-o societate in care standardele de viata au coborat pana la nivelul preistoric. El analizeaza si felul in care generatiile succesive au inteles aceasta perioada si motivele pentru care au inteles-o diferit - ca si motivele pentru care povestea si-a pastrat importanta pana astazi.

  

Banchetul si alte dialoguri.

Pret: 0,00 RON
  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark