Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Robert De Niro Portretul unei legende

Descriere: De două ori laureat al Premiilor Oscar, Robert De Niro este unul dintre cei mai mari actori de film în viaţă. Metodele sale obsesive şi adesea neconvenţionale s-au concretizat în prestaţii uimitoare în cele mai bune filme realizate vreodată.


Prin inegalabila şi revoluţionara interpretare din filmul lui Martin Scorsese Crimele din ,,Mica Italie" (1973), Robert de Niro a pus bazele unei fructuoase colaborări cu celebrul regizor american – ce a inclus Taxi Driver, Taurul furios şi Băieţi buni – filme care, alături de rolurile sale din Naşul II, Vânătorul de cerbi şi A fost odată în America, constituie o listă a celor mai bune filme de la Hollywood din ultimii 30 de ani.


Ca actor provenit din şcoala „Metodei", De Niro trăieşte şi respiră prin rolurile sale, transpunând pe ecran nemaiîntâlnita sa intensitate şi prezenţă apăsătoare; fie că ţine o cură de paste pentru a lua 30 de kilograme în greutate pentru rolul din Taurul furios sau că învaţă să cânte la saxofon pentru New York, New York, nimic nu îl depăşeşte în căutarea perfecţiunii. Cu certitudine nu se dă în lături nici de la a se auto-ridiculiza, mai ales în ultimii ani, în filme precum Cu Naşul la psihiatru şi Un socru de coşmar, în care a dat dovadă de un neaşteptat talent pentru comedie.


În afara ecranului, De Niro este un personaj enigmatic, vestit pentru încăpăţânarea cu care refuză să discute aspecte legate de viaţa sa personală, deşi relaţia pe care o are cu super-modele precum Toukie Smith şi actuala soţie Grace Hightower au făcut adesea subiectul ştirilor de senzaţie.


Încercările sale regizorale, precum şi înfiinţarea propriei case de producţie, Tribeca Productions, l-au făcut mai deschis în ce priveşte munca sa, iar opiniile sale politice sunt clar exprimate. Este un susţinător activ al Partidului Democrat şi al lui Barack Obama şi s-a angajat să revitalizeze regiunea TriBeCa din New York, în urma atacurilor de la 11 septembrie.


Într-o carieră de-a lungul căreia şi-a dat întâlniri cu Naomi Campbell, a stat în spitale de boli mintale (pentru rolul din Treziri), a lucrat ca şofer de taxi, a învins cancerul de prostată şi s-a întâlnit chiar şi cu nişte cuscri de coşmar, Robert de Niro a fost întotdeauna la înălţimea rolului jucat.


Aceasta este biografia unei legende vii.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Robert De Niro

Bookmark and Share

Autori: Robert De Niro | Editura: Publica | Anul aparitiei: 2011 | Categorie: Business ,economie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Concurenta Intr-o Lume Plata

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Victor K. Fung, William K. Fung, Yoram (Jerry) Wind

Concurenta Intr-o Lume Plata

Într-o lume plata, totul se schimba … mai ales calitatile de care ai nevoie pentru a conduce o companie de top. Succesul nu consta doar în forta companiei în sine, mult mai important este la ce se poate conecta aceasta. Aflati secretul companiei Li & Fung, cea care si-a dovedit succesul înregistrând un profit de 8 miliarde de dolari din articole vestimentare si alte bunuri destinate marcilor de renume si retailerilor – fara a detine nici macar o singura fabrica. Victor Fung, William Fung si Jerry Wind dezvaluie modul în care Li & Fung a înlocuit infrastructura „de moda veche” si punctele de lucru care aveau un numar imens de angajati cu o retea fluida care poate crea, fabrica si livra oriunde, aproape orice. Cheia succesului în aceasta lume este un set de principii destinate „orchestrarii retelei”, descris pentru prima data în aceasta carte. Autorii examineaza felul în care aceste principii pot fi aplicate în procesul de fabricare, în servicii, precum si în alte industrii. Va arata cum puteti construi si orchestra propria retea de talie mondiala. Concurati „retea vs. retea“ – ai câstigati! Creati o „mica-mare“ companie care combina ...

  

Warren Buffet se destainuie

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Janet Lowe

Warren Buffet se destainuie

“Iti ia 20 de ani sa cladesti o reputatie si cinci minute sa o strici. Daca te gandesti la acest lucru, vei face lucrurile altfel.” „Sunt un investitor mai bun deoarece sunt om de afaceri si sunt un afacerist mai bun pentru ca sunt investitor.“ „Dintr-un motiv sau altul, oamenii se orienteaza mai mult dupa pretul actiunii decat dupa valoare. Ceea ce nu functioneaza este atunci cand incepi sa faci lucruri pe care nu le intelegi sau pentru ca au functionat cu o saptamana in urma, la altcineva. Cel mai stupid motiv din lume de a cumpara o actiune este sa o cumperi pentru ca se afla in urcare.”

  

Bursa.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Dominique Gallois

Bursa.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark