Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Structura, sinteza si reactiile compusilor organici.

Descriere: Cartea de fata isi propune sa resusciteze interesul pentru Chimia Organica, alimentat anterior prin titlul de succes aparut in 1996: „Chimie Organica... cu probleme!“, printr-o noua lucrare profund reinnoita, care reia, continua sau adanceste tematica celei precedente. In prezenta lucrare, autorii au cautat pe cat de mult s-a putut sa utilizeze exemple de compusi cu aplicabilitate practica (medicamente, produsi naturali, anti-daunatori, parfumuri etc.). Desi, in medie, nivelul problemelor este in continuare ridicat, absolut toate problemele sunt rezolvate integral, multe avand si referiri la diverse carti de specialitate pentru aprofundarea cunostintelor prezentate. Autorii dovedesc si de aceasta data ca instruirea prin problematizare reprezinta strategia educationala cea mai eficienta si profitabila, atat pentru cei care emit cunostinte, cat si pentru cei care le recepteaza spre a le aplica.


Bookmark and Share

Autori: Iosif Schiketanz, Eugeniu Mihai | Editura: tehnica | Anul aparitiei: 2007 | ISBN: 978-973-31-2317-0 | Numar de pagini: 536 | Categorie: Stiinta  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Gena egoista

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Richard Dawkins

Gena egoista

Richard Dawkins este unul dintre cei mai sclipitori reprezentanti ai noii generatii de biologi, având un discurs fermecator si o pasta scriitoriceasca de exceptie. Cartea de fata este una fascinanta, unica în felul ei, emanând o viziune unitara despre adevarurile mai vechi ale darwinismului, dar si noile adevaruri ale unei alte idei mari, aceea a unei particule ereditare, autoreproducatoare si autosuficiente. Aceasta carte nu urmareste sa fie o pledoarie generala în favoarea darwinismului, ci exploreaza consecintele teoriei evolutioniste pentru o anumita directie tematica. Anul acesta cartea împlineste 30 ani de la prima sa aparitie !

  

Sahul .

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Daniel Kind

Sahul .

Daniel King, marele maestru internaţional, vă dezvăluie în paginile acestei cărţi tainele şahului. Diagramele clare şi ilustraţiile spectaculoase îi conduc pe începători prin labirintul regulilor şi al primelor mişcări, iar trucurile şi strategiile expuse vin în ajutorul jucătorilor experimentaţi. Un ghid ideal atât pentru începători, cât şi pentru jucătorii experimentaţi. Un capitol foarte util cititorului modern, care oferă un glosar şi informaţii despre cele mai importante organizaţii mondiale de şah, precum şi adresele unor site-uri dedicate acestui sport.

  

Creierul global

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Howard Bloom

Creierul global

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark