Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Viata, amorul, moartea.- discount 10%

Descriere: Carte de aforisme, extraordinara prin cinism si intelegere profunda a vietii, este o delectare pentru orice cititor. Fara a da sfaturi, privind cu umor amar ceea ce viata, amorul si moartea inseamna pentru fiinta umana, Schopenhauer reuseste sa spuna ceea ce fiecare dintre noi gandim si nu avem curajul de a formula.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Arthur Schopenhauer

Bookmark and Share

Autori: Arthur Schopenhauer | Editura: Antet | Anul aparitiei: 2010 | ISBN: 978-973-636-404-4 | Numar de pagini: 96 | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Utopia - Cetatea soarelui

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Thomaso Campanella, Thomas Morus

Utopia - Cetatea soarelui

Cartile fundamentale ale gandirii utopice sunt reunite acum pentru prima oara intr-un singur volum. Capodopere ale umanismului, ele ne ajuta sa intelegem lumea in care traim si sa privim cu alti ochi utopia totalitara din care am iesit.

  

Legea celor puternici.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Steve F─âinaru

Legea celor puternici.

Merg in convoaie blindate, inarmati pana in dinti, pentru a proteja persoane si obiective militare strategice. Iau parte la actiuni extrem de periculoase in ostilul Irak, unde moartea pandeste la orice colt de strada. Sunt angajati de companii precum Blackwater Worldwide, Crescent Security Group, Triple Canopy, toate in slujba guvernului SUA. Nu au reguli, in afara propriei constiinte, caci sunt guvernati de o singura lege: legea celor puternici. Steve Fainaru ne spune povestea sumbra a lui Jon Coté, Paul Rueben, John Young si a celorlalti zeci de mii de soldati ,,de inchiriat”, veniti in Irak pentru bani, aventura sau faima. O poveste dura, spusa de un om care a trait alaturi de mercenari si care le-a cunoscut visele si angoasele. O carte care ne dezvaluie fata mai putin cunoscuta a acestei armate neoficiale din Irak si a firmelor private de securitate. Steve Fainaru s-a nascut in California. Tatal sau, Harry, roman la origine, a parasit tara in anii ’50, ca atasat diplomatic in SUA. Steve a studiat jurnalismul la Universitatea din Missouri, a lucrat in calitate de corespondent pentru The Washington Post si a obtinut o diploma in afaceri internationale la ...

  

Suprematia Americana : Un balon de sapun

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

George Soros

Suprematia Americana : Un balon de sapun

'O carte spirituala, polemica, scrisa de un om care doreste sa apere valorile americane de amenintarea arogantei inconstiente a administratiei Bush. George Soros demonstreaza stralucit modul in care instrumentele ce ne-au facut puternici - economia de piata, domnia legii si autoritatea morala - sunt puse in pericol de atitudinea agresiva a Washingtonului. O critica prompta si nemiloasa, care ne ofera solutii de a preintampina colapsul catastrofal al influentei globale americane.' - Profesor Joseph Stiglitz.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark