Carti 2014

Brida- Humanitas

Pret: 32.75 RON
Pret: 26,20 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

Brida- Humanitas

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

O poveste emotionanta despre iubire, mister si curaj "Brida", a treia carte scrisa de Paulo Coelho dupa "Alchimistul" Brida este o tanara care crede ca exista o punte intre vizibil si invizibil. In cautarile ei, intalneste un intelept care-o invata sa-si infranga temerile si o femeie care o invata sa danseze ascultand muzica tainica a lumii. Amandoi vad ca ea are un Dar, insa stiu ca acest Dar nu are valoare decat daca ea ajunge sa-l descopere de una singura. "Marele talent al lui Paulo Coelho pare a fi usurinta cu care li se adreseaza tuturor in acelasi timp. El este un dascal indulgent si totodata plin de empatie. Acesta este secretul succesului extraordinar al autorului ale carui carti s-au vandut in o suta de milioane de exemplare in lumea intreaga." (Dana Goodyear, "The New Yorker")

  

Matilda

Pret: 29.90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Roald Dahl

Matilda

Editura: Art

Anul aparitiei: 2014

Matilda este o fetiţă excepţională, deşi părinţii ei o consideră o adevărată pacoste. Ei îi place foarte mult să citească şi orice nedreptate o supără. Într-o zi, când este atacată de odioasa sa directoare, domnişoara Trunchbull, ea descoperă că are o putere extraordinară, cu ajutorul căreia se poate răzbuna pe toţi cei care-i doresc răul.

  

MATEMATICA. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER. CLASA A

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

ZAHARIA, Maria

MATEMATICA. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER. CLASA A VI-A.

Editura: Paralela 45

Anul aparitiei: 2014

E timpul pentru distractie, e timpul pentru odihna! Putem sa ne lasam mintea sa zburde, dar nu chiar de tot! Sa luam cu noi in bagaje si un caiet... E subtirel, usor de parcurs si generos ilustrat. Te ajuta sa-ti reamintesti ce ai invatat anul trecut, astfel incat sa intri cu succes in noul an scolar! Pentru limba si literatura romana iti recomandam: LIMBA SI LITERATURA ROMANA. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER. CLASA A VI-A Un auxiliar menit "sa impace" pe toata lumea: pe elevi, care vor invata distrandu-se, pe parinti, care se tem de lunga perioada de vara "fara antrenament", dar si pe profesori, care pot gasi aici o multime de sugestii creative pentru orele de curs sau pot incepe anul evaluand caietele copiilor!

  

CORPUL UMAN. MANUAL COMPLET. GHID ILUSTRAT DE

Pret: 144.40 RON
Pret: 129,96 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-10%

Steve Parker

CORPUL UMAN. MANUAL COMPLET. GHID ILUSTRAT DE ANATOMIE, FIZIOLOGIE SI AFECTIUNI ALE ORGANISMULUI

Editura: Litera

Anul aparitiei: 2014

• Un bestseller vândut în mai mult de 1 milion de exemplare în toată lumea. • Toate detaliile anatomiei corpului şi ale funcţiilor lui sunt evidenţiate cu o claritate remarcabilă, în sute de imagini color. • Descoperă cum şi de ce apar disfuncţiile în corp, prin analize ilustrate şi uşor de înţeles ale unora dintre cele mai frecvente boli. Incisivă, excelent documentată şi cu informaţii verificate, Corpul uman reprezintă manualul interactiv esenţial al celor care studiază anatomia omului şi al profesioniştilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinţă exhaustivă pentru întreaga familie.

  

FATA DE LA MARGINEA VIETII

Pret: 49.90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Mircea Cartarescu

FATA DE LA MARGINEA VIETII

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

Unele dintre micile istorii adunate aici sunt basme, altele povestiri, altele, pana la urma, fragmente de jurnal. Toate sunt in definitiv amintiri, reale sau inventate. Nu imagini ale realitatii, ci ale mintii care o decupeaza din hiperrealitatea noastra de toate zilele. Au fost presarate pana acum in multe dintre cartile mele, in alte contexte si cerand o alta lectura. M-am gandit sa le strang, pentru placerea cititorului, intre copertile unui singur volum, nu pentru ca as crede foarte mult – desi cred – in calitatile prozei scurte, ci mai ales pentru ca am o credinta de neclintit in poezie. N-am prea avut de ales in alcatuirea acestei culegeri de «povestiri alese». Am lasat doar sa intre texte de o lungime rezonabila, pe care m-am amuzat sa le asez intr-o ordine oarecare, dar altfel le-am lasat sa colaboreze, sa se alieze, sa se infrunte, sa se submineze-ntre ele ca orice grup de necunoscuti adunat intre zidurile unei odai. Sperand ca pana la urma sa iasa de-aici mallarméanul «beau livre».“ (Mircea Cartarescu)

  

MEMORII DE RAZBOI. AMINTIRI DIN LUPTELE DE LA

Pret: 29.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

George Toparceanu

MEMORII DE RAZBOI. AMINTIRI DIN LUPTELE DE LA TURTUCAIA. PIRIN PLANINA

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

In anul 1916, la sfarsitul verii, cand Romania tocmai intrase in Marele Razboi, poetul G. Topirceanu, sergent intr-un regiment de artilerie grea, amenaja pozitiile de pe malul drept al Dunarii. Au urmat asaltul trupelor bulgaro-germane sub comanda maresalului August von Mackensen si cinci zile de lupte cumplite: dezastrul de la Turtucaia. Au murit pe campul de batalie peste 6 000 de romani, iar Topirceanu a impartasit soarta celor 28 000 de prizonieri. Memoriile sale din razboi, publicate in doua volume (Amintiri din luptele de la Turtucaia, 1918, si Pirin Planina, 1936), aduc lumina asupra unuia dintre episoadele importante ale istoriei noastre peste care s-a asternut uitarea. Din paginile acestea de valoare literara certa, in care deznadejdea se impleteste cu speranta, cu observatia lucida, cu lirismul si, de multe ori, cu umorul, lumina omeniei se ridica peste toate grozaviile unei tragedii istorice care nu a crutat nimic.“ (Daniel Cain) „S-a publicat in vremea din urma atata literatura de razboi! Toata lumea, de pe toata fata globului pamantesc, e convinsa acum pana-n varful unghiilor, ca si inainte de 1914, ca razboiul e o calamitate, o rusine pentru civilizatia noastra ...

  

SAS Survival Handbook, Third Edition: The Ultimate

Pret: 151.00 RON
Disponibil in 14 zile!

John Wiseman (Author)

SAS Survival Handbook, Third Edition: The Ultimate Guide to Surviving Anywhere

Editura: WILLIAM MORROW & CO

Anul aparitiei: 2014

Jacket Description/Back: The ultimate guide to surviving anywhere, now updated with more than 100 pages of additional material, including a new chapter on urban survival A classic outdoor manual [that] addresses every conceivable disaster scenario. Don't leave home without it"--Outside magazine Revised to reflect the latest in survival knowledge and technology, and covering new topics such as urban survival and terrorism, the multimillion-copy worldwide bestseller SAS Survival Handbook by John Lofty Wiseman is the definitive resource for all campers, hikers, and outdoor adventurers. From basic campcraft and navigation to fear management and strategies for coping with any type of disaster, this complete course includes: Being prepared: Understanding basic survival skills, like reading the weather, and preparation essentials, such as a pocket survival kit. Making camp: Finding the best location, constructing the appropriate shelter, organizing camp, staying warm, and creating tools. Food: What to eat, what to avoid, where to find it, and how to prepare it. First aid: A comprehensive course in emergency/wilderness medicine, including how to maximize survival in ...

  

Web Design with HTML, CSS, JavaScript and Jquery

Pret: 325.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Jon Duckett (Author)

Web Design with HTML, CSS, JavaScript and Jquery Set

Editura: JOHN WILEY & SONS INC

Anul aparitiei: 2014

A two-book set for web designers and front-end developers This two-book set combines the titles HTML & CSS: Designing and Building Web Sites and JavaScript & jQuery: Interactive Front-End Development. Together these two books form an ideal platform for anyone who wants to master HTML and CSS before stepping up to JavaScript and jQuery. HTML & CSS covers structure, text, links, images, tables, forms, useful options, adding style with CSS, fonts, colors, thinking in boxes, styling lists and tables, layouts, grids, and even SEO, Google analytics, ftp, and HTML5. JavaScript & jQuery offers an excellent combined introduction to these two technologies using a clear and simple visual approach using diagrams, infographics, and photographs. A handy two-book set that uniquely combines related technologies Highly visual format and accessible language makes these books highly effective learning tools Perfect for beginning web designers and front-end developers

  

JULES VERNE. PARADOXURILE UNUI MIT

Pret: 54.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Lucian Boia

JULES VERNE. PARADOXURILE UNUI MIT

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

Mare creator de mituri, Jules Verne a devenit el insusi un mit. Multi dintre admiratorii sai vad si astazi in el un profet al stiintei si al lumii de maine (ceea ce de fapt nu a fost). Interpretarile privitoare la opera sa merg in toate sensurile. Pionier al tehnologiei moderne sau purtator al unui mesaj mitologic si religios? Progresist sau traditionalist? Optimist sau pesimist? De dreapta sau de stanga? Rasist si antisemit sau plin de respect pentru toate culturile? Dezacordul domneste pana si in privinta inclinatiilor lui sexuale: misoginie, tendinte homosexuale sau multiple legaturi feminine?

  

REGII BLESTEMATI. SERIA CARE A INSPIRAT URZEALA

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-10%

Maurice Druon

REGII BLESTEMATI. SERIA CARE A INSPIRAT URZEALA TRONURILOR

Editura: Litera

Anul aparitiei: 2014

Pachetul conţine titlurile: 1. Regele de fier; 2. Regina sugrumată; 3. Otrăvurile coroanei; 4. Legea bărbaţilor; 5. Lupoaica Franţei; 6. Crinul şi leul; 7. Când un rege pierde Franța.

  

MANUAL COMPLET DE MOTOCICLISM - Anticariat

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-10%

Mark Lindemann

MANUAL COMPLET DE MOTOCICLISM - Anticariat

Editura: Litera

Anul aparitiei: 2014

Cunoaşteţi echipamentul! Indiferent dacă vrei să îţi cumperi prima motocicletă, să faci o adaptare sau să te echipezi pentru stradă, această carte conţine informaţiile de care ai nevoie, privitoare la motociclete, căşti, articole de îmbrăcăminte şi altele. Mergi pe motocicletă ca un profesionist! Recomandările şi trucurile de la piloţi profesionişti acoperă orice, de la cum să planifici naveta zilnică până la distracţia de o zi pe pistă sau excursia vieţii tale. Continuă să mergi! Fii propriul mecanic. Aici găseşti ilustraţii şi instrucţiuni detaliate, care te ghidează prin activităţile de întreţinere, depanare şi reparaţii.

  

Chakra Wisdom Oracle Cards: The Complete Spiritual

Pret: 154.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Tori Hartman (Author)

Chakra Wisdom Oracle Cards: The Complete Spiritual Toolkit for Transforming Your Life

Editura: AUTHORHOUSE

Anul aparitiei: 2014

Set your intentions, break through blockages and learn ways to manifest your dreams using the 49 cards and guidebook of this extraordinary divination system Each original card connects with a major chakra and represents one of the mystical fables revealed by angels to psychic Tori Hartman following a near-death experience. The divination spreads range from basic one-card readings to intention spreads that tap into and activate your manifesting energy--even the more complex Chakra Layout is easy-to-use, as are all the spreads. This new deck is set to become a classic for those interested in developing their intuition and card divination.

  

Ratburger

Pret: 61.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Walliams David

Ratburger

Editura: HarperCollins Publishers

Anul aparitiei: 2014

The fifth screamingly funny novel from David Walliams, number one bestseller and fastest growing children's author in the country, now available in paperback. Page dim. 198 x 129 x 25 Weight: 288 grams

  

Treachery

Pret: 72.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Parris S. J.

Treachery

Editura: HarperCollins Publishers

Anul aparitiei: 2014

The No. 1 Sunday Times bestselling series The fourth book in S. J. Parris's bestselling, critically acclaimed series following Giordano Bruno, set at the time of Queen Elizabeth I Page dim. 197 x 128 x 37 Series: Giordano Bruno Weight: 416 grams

  

The Impossible Boy

Pret: 82.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Griffiths Mark

The Impossible Boy

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

TheX-Filesmeets Dr Whoin this hilarious series from Mark Griffiths. "Full to the brim with fun, mysteries and oddities." The Bookbag Page dim. 207 x 147 x 18 Weight: 194 grams

  

The Very Nearly Honourable League of Pirates:

Pret: 61.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Carlson Caroline

The Very Nearly Honourable League of Pirates: Magic Marks The Spot

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

A swashbuckling pirate adventure full of humour, wit and magic! Page dim. 131 x 197 x 28 Weight: 252 grams

  

Aliens Stink!

Pret: 61.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Cole Steve

Aliens Stink!

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

The X-Filesmeets Wimpy Kidin this hilarious and alien-tastic stand-alone story by bestselling author Steve Cole. Page dim. 198 x 130 x 19 Weight: 254 grams

  

One by One
A brilliant serial killer thriller,

Pret: 67.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Carter Chris

One by One A brilliant serial killer thriller, featuring the unstoppable Robert Hunter

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

The terrifying new high-concept thriller from the Top Ten Sunday Times bestselling author Page dim. 198 x 130 x 33 Weight: 352 grams

  

Hitler's Spy

Pret: 78.00 RON
Disponibil in 14 zile!

James Eighth Earl Of Elgin

Hitler's Spy

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

Thrilling war-time spy story about the MI5 double-agent who made a career out of betrayal and proved a very unlikely hero Page dim. 132 x 197 x 20 Weight: 238 grams

  

Monsters Love Underpants

Pret: 83.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Freedman Claire

Monsters Love Underpants

Editura: Simon & Schuster Ltd

Anul aparitiei: 2014

A riotous monster adventure full of pantastic fun! Page dim. 288 x 246 x 9 Weight: 494 grams

  
 
  |   Pagina 1   |   Pagina urmatoare »
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark