Pret: 33,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

2013. Sfârşitul lumii sau un nou început?

Descriere: Ce va fi după 2012
Calendarul mayaș, acoperind o perioadă de 5125 de ani, ia sfârşit pe 21 decembrie 2012. Există temerea că această dată ar prevesti o transformare globală de proporţii uriaşe. Unii sunt chiar îngroziți de apropierea ei, crezând că ar constitui începutul sfârșitului. Alții o aşteaptă cu nerăbdare, considerând că va fi catalizatorul unui salt colosal în conștiința colectivă, anunţând sosirea unei adevărate Ere Noi. În fine, sunt şi dintre aceia care se întreabă dacă nu cumva e vorba despre o furtună într-un pahar cu apă, amintind de temerile cu care a fost întâmpinat anul 2000.
2013: Sfârșitul lumii sau un nou început? examinează toate miturile și profețiile care circulă pe această temă a anului 2012, pornind de la învățăturile mayașilor despre accelerarea timpului și trezirea conștiinței globale. Mai mult, cartea analizează în profunzime și o serie de preziceri și profeții mai puțin cunoscute, precum și previziunile științifice privind încercările la care vom fi supuşi cu toţii.
Iată câteva dintre chestiunile explorate în cartea de faţă:
> Oare haosul instaurat în Cosmos şi pe Pământ ne va bulversa viaţa, prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare, al erupţiilor vulcanice de mari proporţii, al furtunilor gigantice, al extincţiilor în masă şi al pericolului reprezentat de asteroizi?
> Oare uriașele progrese înregistrate de ştiinţă vor duce la crearea unor umanoizi bionici, a unor computere capabile să gândească şi vor pune capăt tuturor bolilor – poate chiar morții însăși?....
> Puterea economică și geopolitică se va deplasa dinspre Occident spre „Noua Eurasie", odată cu declanşarea unor noi războaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restrânse?
> Se va produce oare o Apocalipsă sau o Renaștere a umanității?

Marie D. Jones este coautoarea cărților Supervolcano: The Catastrophic Event That Changed the Course of Human History și PSIence: How New Discoveries in Quantum Physics and New Science May Explain the Existence of Paranormal Phenomena. Este o autoare de cursă lungă, ea semnând cele cinci volume de mare succes din seria Chicken Soup for the Soul. Este, de asemenea, pastor atestat în doctrina New Thought și consilier spiritual, absolventă de studii de metafizică.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Marie D. Jones

Bookmark and Share

Autori: Marie D. Jones | Editura: Lifestyle Publishing | Anul aparitiei: 2010 | ISBN: 978-606-92424-8-3 | Numar de pagini: 320 | Categorie: Mister, stiinte oculte  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Hohotele lui Zalmoxis

Pret: 45,00 RON

Mânzat Ion

Hohotele lui Zalmoxis

O istorie mai puțin cunoscută, cu semnificații profunde și revelații uimitoare! Redescoperă istoria străveche a geților și mesajele pline de înțelepciune pe care ei ni le-au transmis de-a lungul veacurilor! Doi psihologi contemporani te invită la un pelerinaj pe tărâmurile fascinante ale geților, acum 6 000 de ani, într-un periplu mitic și fantastic, arhetipal și transpersonal. Vei afla taine de mult uitate și legături ascunse între Atlanți, Hathori, Zalmoxis și strămoșii noștri. Vei ajunge la izvoarele spiritualității și vei cunoaște sensurile primordiale ale vieții și morții.

  

CELE PATRU INTROSPECȚII. PUTEREA,

Pret: 33,00 RON

DR. ALBERTO VILLOLDO

CELE PATRU INTROSPECȚII. PUTEREA, ÎNȚELEPCIUNEA ȘI HARUL PROTECTORILOR PĂMÂNTULUI

Cele Patru Introspecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției. Protectorii Pământului au asimilat Introspecțiile și le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferința emoțională și chiar pentru a dezvolta corpuri care îmbătrânesc și se vindecă în mod diferit. Stăpânirea Introspecțiilor îți permite să-ți reconfigurezi ADN-ul și să participi conștient la evoluția ta biologică, emoțională și spirituală. Potrivit profețiilor trimise în lume de către Protectorii Pământului mayași, incași și hopi, ne aflăm la un punct de cotitură în istoria omenirii, când se naște o nouă specie de oameni. Vom realiza cu toții un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspecțiile ne învață tehnicile străvechi pe care să le practicăm pentru a deveni ființe de Lumină, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai înalt energia și ...

  

Supraviețuirea sufletului

Pret: 29,00 RON

Lisa Williams

Supraviețuirea sufletului

CE PUTEM ŞTI DESPRE VIAŢA DE APOI? CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CEI DRAGI? CUM SE FACE TRECEREA ÎN LUMEA CEALALTĂ? CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SUFLETUL NOSTRU? Lisa Williams este cunoscută şi apreciată în toată lumea ca medium şi clarvăzătoare cu extraordinare capacităţi de a lua legătura cu cei dragi, care au trecut în lumea de dincolo. Dacă vreţi să ştiţi ce s-a întâmplat cu cei plecaţi dintre noi, sau să descoperiţi adevărul despre calea urmată de sufletele lor, cartea de faţă ne asigură că moartea nu este finalul, ci mai degrabă trecerea către lumea cealaltă – un tărâm pe care trebuie să-l respectăm şi de care nu ar trebui să ne temem. Folosindu-se de puterile ei unice de mediu şi de clarvăzătoare, autoarea ne oferă relatări directe cu privire la: -- propria ei experienţă de moarte clinică şi reve­laţiile pe care aceasta i le‑a prilejuit despre lumea cealaltă; -- schimburile de mesaje dintre ea şi spiritul ei călăuzitor, precum şi planurile spirituale superioare pe care acesta i le-a arătat; -- calea către viaţa de apoi şi reincarnare. Născută în Anglia, dar stabilită acum în SUA, Lisa Williams a devenit ...

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark