Pret: 39,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

42 de ani in diplomatie.

Descriere: "Am devenit diplomat în Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României la vârsta de 29 de ani, în 1964, după ce absolvisem prima serie a Cursurilor Postuniversitare de Relaţii Internaţionale de pe lângă Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii din Bucureşti, 1962-1964. De atunci şi până în mai 2006 am fost, timp de 42 de ani, în serviciul diplomatic al României, fiind în centrala MAE, la misiuni diplomatice, într-o organizaţie internaţională din sistemul ONU, sau în subordinea directă a primului ministru român. Am ocupat funcţii de execuţie, până în 1973, precum şi funcţii de conducere - director, ambasador, secretar de stat, acumulând o vastă exeperienţă diplomatică (...).

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Dinu Marcel

Bookmark and Share

Autori: Dinu Marcel | Editura: C.H. Beck | Anul aparitiei: 2009 | ISBN: 978-973-115-461-9 | Numar de pagini: 528 | Categorie: Politica  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Administratia ministeriala in Romania.

Pret: 29,43 RON

Albu Emanuel

Administratia ministeriala in Romania.

Problema tratata in lucrarea Administratia ministeriala in Romania prezinta o importanta deosebita pentru organizarea si functionarea administratiei publice in conditiile integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

  

Gandirea politica de dreapta

Pret: 10,80 RON

Michele Prospero

Gandirea politica de dreapta

Trasaturile caracteristice ale unei viziuni politice de dreapta sunt aversiunea pentru individualismul societatii burgheze, protestul impotriva materialismului economiilor de piata, refuzul de a admite conflictul, ostilitatea pentru democratia parlamentara, refuzul rationalismului si al laicizarii. In 'Gandirea politica de dreapta' insa, autorul surprinde si alte teme sau contributii, oferind o explicatie si o critica rationala, legate de enigma, dar si de succesul unor miscari si actiuni considerate de multi a fi actuale sau chiar necesare. (Gh. Lencan Stoica)

  

Principele

Pret: 18,00 RON

Niccolo Machiavelli

Principele

Pur si simplu o opera fundamentala in materie de gandire politica. 'Oamenii isi schimba bucuros stapanirea in credinta ca vor avea alta mai buna, ceea ce ii face sa ridice armele impotriva celui care domneste asupra lor; dar se insala, pentru ca experienta le arata apoi ca starea lor a devenit de fapt mai rea.'

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark