Pret: 29,43 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Administratia ministeriala in Romania.

Descriere: Problema tratata in lucrarea Administratia ministeriala in Romania prezinta o importanta deosebita pentru organizarea si functionarea administratiei publice in conditiile integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Albu Emanuel

Bookmark and Share

Autori: Albu Emanuel | Editura: C.H. Beck | Anul aparitiei: 2005 | ISBN: 973-655-636-0 | Numar de pagini: 368 | Categorie: Politica  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Era consensului - Manifest pentru o noua

Pret: 14,80 RON

George Monbiot

Era consensului - Manifest pentru o noua ordine mondiala

Dictatura globala a celor influenti si puternici a creat mijloacele propriei sale distrugeri. Lumea e condusa de o manade directori corporatisti care iau deciziile cele mai importante despre razboi, pace, datorii, dezvoltare si echilibrul comercial. Fara democratie la nivel global, suntem simple animale pierdute in intuneric. Aprofundand discutia despre un parlament mondial, despre organizarea onesta a comertului, facand adeseori referire la teoriile lui Stiglitz si ale lui David C. Korten, 'Era consensului' ofera o perspectiva globala, o pledoarie pentru democratie si o solutie pentru preluarea puterii de catre cei cu adevarat indreptatiti. Monbiot avanseaza un set de propuneri care il afirma drept cel mai realist utopist al timpurilor noastre.

  

Regimul politic in Romania.

Pret: 18,53 RON

Ionescu Cristian

Regimul politic in Romania.

Lucrarea "Regimul politic in Romania" se doreste o contributie la cunoasterea regimurilor politice democratice din tara noastra, de la origini pana in prezent, autorul surprinzand dinamica drepturilor si indatoririlor cetatenesti, pe cea a partidelor politice, sistemul electoral, autoritatile publice, precum si justitia constitutionala.

  

Principele

Pret: 18,00 RON

Niccolo Machiavelli

Principele

Pur si simplu o opera fundamentala in materie de gandire politica. 'Oamenii isi schimba bucuros stapanirea in credinta ca vor avea alta mai buna, ceea ce ii face sa ridice armele impotriva celui care domneste asupra lor; dar se insala, pentru ca experienta le arata apoi ca starea lor a devenit de fapt mai rea.'

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark