Pret: 76,30 RON

Adversus haereses, vol. II - Filosofie crestina si dialog cultural.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de TUDOR GHIDEANU

Autori: TUDOR GHIDEANU | Editura: Lumen Books | Anul aparitiei: 2008 | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Fetele destepte iau barbati cu bani.

Pret: 23,90 RON

Dr. Daniela Drake, Elizabeth Ford

Fetele destepte iau barbati cu bani.

Elizabeth Ford si dr. Daniela Drake prezinta in aceasta carte date, situatii si povestiri adevarate care ne arata cum au fost pacalite femeile de propriile lor idealuri romantice si cum s-a ajuns ca idealul mitic de „a avea totul” sa insemne de fapt necesitatea de „a face totul”. Fetele destepte iau barbati cu bani este o condamnare severa a societatii noastre (piperata cu o multime de gaselnite hazoase), o carte care va arata femeilor o noua cale prin care sa inteleaga casatoria si parteneriatul. O cale care le va conduce pe fetele destepte (si pe barbatii care se casatoresc cu ele) spre uniuni mai fericite, mai sanatoase si mai bogate. Scenarista si consultant media, Elizabeth Ford a fost recompensata cu un premiu Emmy ca realizatoare de emisiuni de stiri. Doctor in medicina, Daniela Drake, a urmat Wellesley College si a obtinut un MBA de la Stanford University. Dupa o cariera de consultant in cadrul companiei McKinsey, Daniela Drake este acum medic in California.

  

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe

Pret: 25,00 RON
Pret: 22,50 RON
-10%

DR. JOHN GRAY

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus .

Best-seller tradus în toate limbile de mare circulaţie, „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este manualul relaţiilor de dragoste din ziua de astăzi. El dezvăluie felul în care se deosebesc bărbaţii de femei în toate domeniile vieţii – cele două sexe comunică în mod diferit, gândesc, simt, percep, reacţionează, răspund şi iubesc în mod diferit. Înţelegerea acestor diferenţe ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relaţiile cu sexul opus. JOHN GRAY, PhD e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani”. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei.

  

30 de minute pentru a aplica la un job.

Pret: 9,90 RON

Lines June

30 de minute pentru a aplica la un job.

Vrei să te afirmi? Atunci pregătirea unui CV sau a unei aplicaţii perfecte este primul pas. Această carte practică este plină de sfaturi de la experţi şi noţiuni despre: • redactarea CV-ului; • evidenţierea celor mai importante calificări; • promovarea personală; • efectuarea unei aplicaţii.