Pret: 25,00 RON
Pret: 22,50 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus .

Descriere: Best-seller tradus în toate limbile de mare circulaţie, „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” este manualul relaţiilor de dragoste din ziua de astăzi. El dezvăluie felul în care se deosebesc bărbaţii de femei în toate domeniile vieţii – cele două sexe comunică în mod diferit, gândesc, simt, percep, reacţionează, răspund şi iubesc în mod diferit. Înţelegerea acestor diferenţe ajută la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relaţiile cu sexul opus.
JOHN GRAY, PhD e autorul celor mai vandute carti despre relatii. A scris 17 volume, inclusiv „Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, carte considerata ca „una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 25 de ani”. Cartile sale au fost vandute in peste 50 de milioane de exemplare, fiind traduse in peste 45 de limbi straine. Expert in comunicare si relatii recunoscut pe plan mondial, Dr. John Gray ii ajuta pe barbati si pe femei sa inteleaga, sa respecte si sa aprecieze diferentele dintre ei.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de DR. JOHN GRAY

Bookmark and Share

Autori: DR. JOHN GRAY | Editura: Vremea | Numar de pagini: 224 | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Clonarea umană : un şoc al viitorului.

Pret: 20,00 RON
  

SEX, Ghid complet .

Pret: 59,00 RON
Pret: 53,10 RON
-10%

Susan Cain Bakos

SEX, Ghid complet .

Cartea iti dezvaluie secretele pentru a avea o viata sexuala fantastica. Invata cum sa iti aduci partenerul/partenera pe culmile extazului

  

Gheorghe Nicolaescu - Lucestii.

Pret: 20,00 RON

Gheorghe Nicolaescu

Gheorghe Nicolaescu - Lucestii.

Relaţia tată–fiu, în familia Lucescu, amin­­­­teşte de acele destine de urmaşi care nu se luptă doar cu vremurile, cu societatea şi cu ei înşişi, ci şi cu o moştenire inhibantă. [...] Toată lumea vede relaţia de familie ca pe o întrecere, deşi e mai degrabă o chestiune de învăţătură şi continuitate.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark