Pret: 54,00 RON

Biblia naturistului.

Descriere: Enciclopedia naturistului

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Jethro Kloss

Autori: Jethro Kloss | Editura: Semne | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Cum sa reusesti la interviuri.

Pret: 34,90 RON

Williams Lynn

Cum sa reusesti la interviuri.

Înainte de a te pregăti pentru interviu este util să înţelegi ce anume urmăresc angajatorii la un candidat, de ce organizează interviuri şi cum este probabil să decurgă propriul tău interviu. Cartea de faţă îţi va furniza toate informaţiile de bază de care ai nevoie prin intermediul exemplelor practice de întrebări, sfaturilor şi modelor de răspuns. Renumita expertă Lynn Williams propune o abordare unică, organizând întrebările obişnuite ale unui interviu în câteva categorii utile, cuprinzând: - posturi de conducere; - posturi de vânzări şi marketing; - posturi administrative; - posturi de relaţii cu clienţii; - posturi tehnice; - posturi creative; - posturi practice. Incluzând comentarii ale unor angajatori şi sfaturi privind testele psihometrice, această carte este esenţială pentru orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

  

Organizeaza-te mai bine.

Pret: 14,17 RON

Caunt John

Organizeaza-te mai bine.

Acestea sunt probleme frecvent intalnite, indiferent de functia pe care o detii si de ocupatie, iar pentru a le depasi cu succes trebuie sa fii organizat. Aceasta carte te va ajuta: sa dobandesti o mai mare satisfactie in munca, sa petreci mai putin timp luptandu-te cu crizele in ultimul moment, sa te concentrezi asupra acelor aspecte care produc rezultate favorabile, sa depasesti cu succes problemele complexe si provocarile, sa dedici mai mult timp familiei, prietenilor si recreerii, sa reduci stresul si oboseala.

  

Sanatea, bolile si ingrijirea copitelor

Pret: 13,97 RON

Michael Hulek

Sanatea, bolile si ingrijirea copitelor

Sanatatea copitelor are o influenta semnificativa asupra productiei de lapte a animalelor si este astfel un factor important al rentabilitatii. Ea nu depinde insa numai de ingrijirea adecvata a copitelor,ci si de hrana,conditiile de crestere si factorul genetic.