Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Caiet de munca independenta pentru activitati matematice (grupa pregatitoare)

Descriere: Caiet de activitate independenta, realizat in concordanta cu obiectivele de referinta prevazute in programa si destinat prescolarilor din grupa pregatitoare. Cuprinde un set de 85 de fise structurate pe 11 unitati de continut, urmarindu-se dezvoltarea capacitatilor intelectuale si deprinderilor necesare prescolarilor pentru desfasurarea eficienta a activitatilor matematice din gradinita.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Stela Berciu - Ionel

Bookmark and Share

Autori: Stela Berciu - Ionel | Editura: Sigma | Anul aparitiei: 2008 | Numar de pagini: 64 | Categorie: Manuale scolare,pedagogie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Psihologie. Sinteze pentru examenul de

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Radu Dusceac

Psihologie. Sinteze pentru examenul de bacalaureat.

In orice domeniu de studiu , continutul abstract pare, initial, mai greu de inteles. Cu rabdare si interes, se vor distinge treptat componentele vietii psihice, manifestarile lor, precum si conexiunile partiale msi de ansamblu. Va usurati foarte mult intelegerea daca faceti efortul de a concretiza ceea ce cititi prin observarea oamenilor din jurul vostru:cum gandesc si se exprima, cum memoreaza, ce imagineaza, cat pot fi de atenti, cum reusesc sa-si atinga scopurile, de ce sunt veseli sau tristi, cum se imbraca, si ce obiecte prefera etc. Cautati cat mai multe exemple pentru orice notiune prezenta! Nu uitati sa vo observati pe voi insiva! Aceasta sinteza are rolul de a ordona ideile si problemele principale ale vietii psihice si sa ofere o imagine sumara, ar de ansamblu aasupra domeniului psihologiei. Continuati invatarea prin studierea manualului, a altor carti de specialitate potrivite nivelului d eperformanta la care ajungeti. Construiti-va singuri analize si explicatii pe care sa le verificati prin ceea ce cititi si observati ulterior. Si nu uitati ca, in invatare, mereu se poate mai mult.

  
  

Sinteze de metodica a predarii limbii si

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Elena Popescu, Dumitru Logel, Elena Stroescu-Logel

Sinteze de metodica a predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar.

Lucrarea de metodica a limbii si literaturii romane se adreseaza deopotriva celor care isi incep activitatea didactica: elevi ai scolilor normale de invatatori, studenti ai colegiilor universitare de institutori, cadre didactice aflate in primii ani de invatamant, precum si cadrelor didactice cu vechime la catedra, care gasesc, poate, sugestii pentru perfectionarea activitatii dumnealor in spiritul Reformei Invatamantului, aflata in plina derulare. Lectorul interesat gaseste in lucrarea noastra atat repere teoretice pentru domeniile fundamentale ale invatarii limbii romane si literaturii, cat si sugestii, nu sabloane, pentru organizarea lectiilor. Asa trebuie privite exemplele de invatare inserate in temele teoretice, ca si modelele de proiecte didactice cuprinse in lucrare. Asadar, o prima parte a lucrarii trateaza temele din cuprinsul programei de metodica a predarii limbii si literaturii romane pentru examenele de gradul al II-lea, pentru concursurile de titularizare in invatamant si pentru ocuparea posturilor didactice, la care adaugam si alte cateva teme fara care o metodica n-ar fi completa.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark