Pret: 32,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Costica Ursac - Karate.

Descriere: maturizează.” Iar maturizarea în karate, ca şi în viaţă de altfel, înseamnă spiritualizare, inseamnă concentrare, înseamnă linişte sufletească, înseamnă echilibru şi prezenţă de spirit, înseamnă acea linişte a unei ape în care se oglindeşte clarul de lună fără nici cea mai mică unduire. De aceea se spune că ţelul fiecărui karateka este de a ajunge la acea stare în care „spiritul să fie liniştit ca suprafaţa unui lac liniştit, dar pregătit să curgă în orice moment şi oriunde este nevoie.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Costica Ursac

Bookmark and Share

Autori: Costica Ursac | Editura: Semne | Categorie: Hobby  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

GHID TURISTIC FODOR`S - BUDAPESTA

Pret: 19,90 RON
Pret: 15,92 RON
-20%

Fodor's

GHID TURISTIC FODOR`S - BUDAPESTA

Ghidul turistic BUDAPESTA contine: Toate obiectivele turistice care trebuie neaparat vizitate: - Cele mai fascinante ruine romane, fatade de cladiri de la sfarsitul secolului al XIX-lea si simboluri ale epocii comuniste - Atractiile serii: cluburi de noapte, spectacole folclorice, teatru si opera - Cumparaturi atractive, de la arta populara specifica Transilvaniei la portelanuri de Zsolnay, si cum sa gasiti un chilipir in bazarurile locale - O minunata excursie in orasele, castelele si catedralele pitorescului Cot al Dunarii Cele mai bune restaurante si locuri de cazare pentru toate buzunarele - Bistrouri sofisticate, taverne intime, restaurante elegante si patiserii rafinate - Hoteluri luxoase unde se fac si tratamente balneare, proprietati moderne asezate pe malul fluviului, case de oaspeti intime din secolul al XIX-lea Aveti numai cateva ore la dispozitie? Folositi scurtele noastre trasee. Plus o multime de sfaturi practice si 12 pagini de harti cu hoteluri restaurante si obiective turistice.

  

Bijuterii din sârmă şi mărgele.

Pret: 14,90 RON

Laták Zsuzsanna

Bijuterii din sârmă şi mărgele. Ediţia a II-a revizuită - Idei creative 19.

Mărgelele şi sârma fac o pereche excelentă, se completează reciproc în mod armonios. Cele dintâi nu cunosc graniţe în lumea culorilor, iar sârma nu are limite în ceea ce priveşte formele. Împreună nu plictisesc niciodată, ele pot da naştere unor combinaţii deosebit de interesante şi frumoase. Cartea prezintă atât tehnici simple cât şi metode şi forme mai complicate.

  

Atlas color de recunoastere: muguri si

Pret: 23,12 RON
Pret: 20,81 RON
-10%

Bernd Schulz

Atlas color de recunoastere: muguri si lastari de pomi si arbusti

Cum sa recunoastem cu exactitate copacii, atunci cand nu mai au frunze? Nu mai trebuie sa asteptam pana la vara. Oricine poate deprinde o recunoastere usoara. Cu o lupa si cu cartea aceasta veti putea identifica orice pom, chiar in toiul iernii. 270 de specii de arbori si arbusti din 140 de familii. Toate sunt plante care cresc la noi. In prima parte sunt expuse scheme explicative iar in partea a doua veti gasi explicatiile necesare pentru fiecare soi in parte, cu fotografiile color aferente reprezentand muguri si lastari inclusiv dimensiunile acestora.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark