Pret: 15,00 RON
Pret: 13,50 RON

-10%
CULEGERE DE MATEMATICA. CLASA A IV-A. DIACONESCU

Descriere: Aceasta culegere este elaborata in conformitate cu programa analitica in vigoare, avand un caracter interdisciplinar, si este destinata elevilor din ultima clasa a ciclului primar.

Lucrarea se caracterizeaza printr-o riguroasa clasificare a tipurilor de probleme, prin diversitatea exercitiilor si prin prezentarea testelor de tipul „Nou in educatie“, care permit o evaluare obiectiva dupa modelul celei folosite la concursul national „Evaluare in educatie“.

Capitolul „Ne pregatim pentru concursuri“ cuprinde peste 30 de probleme rezolvate atat prin metode aritmetice, cat si prin me-tode algebrice. Aceste rezolvari model le ofera elevilor posibilitatea de a se pregati in plus pentru olimpiade si concursuri.


Autori: Liliana Diaconescu, Constantin Diaconescu, Maria Mihai, Dana Rebedeu, Valerica Hărăguș | Editura: Carminis | Numar de pagini: 192 | Categorie: Manuale cls a III-a  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

CAIET INTEGRAT. COMUNICARE ÎN LIMBA

Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
-10%

Elena Nica, Dora Băiaşu, Constantin Nistorică

CAIET INTEGRAT. COMUNICARE ÎN LIMBA ROMÂNĂ. MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI. DEZVOLTARE PERSONALĂ.

Auxiliarul Caiet integrat. Clasa pregătitoare are în componenţa sa exerciţii, semne grafice, zone dedicate scrierii, jocuri, fişe de lucru sau de verificare la disciplinele Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului şi Dezvoltare personală. Cerinţele lucrării au formă de enunţuri sau de sigle explicate la legendă. Acest caiet vine în completarea lucrărilor Primii paşi în Matematică şi explorarea mediului şi Primii paşi. Comunicare în limba română. În toate aceste trei lucrări s-a realizat armonizarea conţinuturilor propuse de programa şcolară într-un demers interdisciplinar, logic şi unitar, pe săptămâni. Obiectivele din programă sunt parcurse cu „paşi mici“ şi corelate cu numărul de ore alocate scrierii, ceea ce îi oferă elevului posibilitatea de a înţelege şi de a aplica. Exerciţiile propuse ca jocuri didactice sunt variate şi au grade diferite de dificultate. Fişele de verificare/evaluare ajută cadrul didactic în reglarea strategiilor de predare, pentru o mai bună adaptare la particularităţile individuale şi de vârstă ale elevilor. Auxiliarul Caiet integrat. Clasa pregătitoare are în ...

  

DIN TAINELE COMPUNERII

Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
-10%

Carmen Iordachescu

DIN TAINELE COMPUNERII

Lucrarea intitulata „Din tainele compunerii (Cum am reusit sa scriu compuneri)“ isi propune sa risipeasca teama copiilor legata de acest domeniu. Scolarii sunt indrumati pas cu pas, primesc sugestii in alcatuirea planului de idei si in realizarea compunerilor. Ei vor invata astfel cum trebuie dezvoltat planul de idei, cum sa aleaga expresii frumoase, gasind apoi solutii ingenioase in rezolvarea faptelor pentru ca, in final, sa alcatuiasca singuri compuneri. Prin povestirile amuzante din jurnalul lui Ducu, un baiat simpatic de 10 ani, copiii vor afla cum s-a apropiat el de compuneri si cum acestea au devenit un simplu joc, captivant. Ducu a fost cand detectiv, cand gazetar, si-a notat observatiile pe un carnetel de insemnari si le-a dezvoltat in creatii-model pe placul oricarui copil.