Pret: 31,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Cunoastere si comprehensiune - Hermeneutica si stiintele umane.

Descriere: Sub impactul constituirii si afirmarii stiintelor umane si al rasunatoarei dispute in jurul problemei rationalitatii stiintifice si a altor tipuri de rationalitate, hermeneutica actioneaza azi ca un demers teoretico-metodologic major, aducand laolalta, printr-un veritabil stil de gandire, „experienta de adevar“ si constiinta istorica, precum si un model cognitiv ce inscrie o participare afectiva la reconstructia moderna in logica, metodologie si filosofia stiintei, in istoria filosofiei si a culturii.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Alexandru Boboc

Bookmark and Share

Autori: Alexandru Boboc | Editura: Paideia | Anul aparitiei: 2001 | Numar de pagini: 280 | Categorie: Filozofie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Manava-Dharma-Sastra (Cartea Legii lui

Pret: 25,60 RON
Pret: 23,04 RON
-10%

Manava-Dharma-Sastra (Cartea Legii lui Manu).

Cartea Legii lui Manu este lucrarea fundamentala despre dreptul hindus si societatea indiana antica, reprezentand o piatra de temelie a gandirii politice moderne. O lectura obligatorie pentru toti pasionatii de filozofie politica.

  

Arta razboiului

Pret: 19,00 RON
Pret: 15,20 RON
-20%

Sun-Tzu

Arta razboiului

Acesta este unicul ghid al victoriei fara gres. Daca inamicul ocupa o pozitie de forta, hartuieste-l, daca e bine hranit, infometeaza-l, daca se odihneste, impinge-l la actiune.

  

Contractul social

Pret: 20,00 RON
Pret: 18,00 RON
-10%

Jean-Jacques Rousseau

Contractul social

Rousseau pune si rezolva marea problema a societatii politice in raport cu dezvoltarea naturala a omului, prin realizarea unui contract intre comunitatea indivizilor si suveranul caruia ei ii incredinteaza guvernarea lor. Contractul social indica perspectiva unei societati perfecte, unde individul se realizeaza pe deplin in cadrul colectivitatii, chiar daca a renuntat la unele dintre drepturile sale. O lucrare esentiala pentru elevii si studentii din domeniul filozofiei si filozofiei politice

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark