Pret: 22,89 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Ghid turistic Tinutul Neamtului

Descriere: Perimetrul pe care se afla Manastirile Neamt, Secu, Sihastria, Sihla, Agapia, Varatec constituie un adevarat centru spiritual al Neamtului. Regiunea este cunoscuta insa si pentru relieful ruiniform al Ceahlaului cel plin de legende, impresionantul Lac antropic Izvorul Muntelui, cu o lungime de 35 km, spectaculoasele Chei ale Bicazului, curtea lui Stefan cel Mare de la Piatra-Neamt, Cetatea Neamtului.


Bookmark and Share

Autori: Florin Andreescu, Mariana Pascaru | Editura: Ad libri | ISBN: 978-973-7887-22-1 | Numar de pagini: 80 | Categorie: Calatorii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Ghid turistic Bucovina (lb. romana)

Pret: 22,89 RON

Mihai Camilar, Florin Andreescu

Ghid turistic Bucovina (lb. romana)

Daca calatoriti prin Bucovina, acest ghid v-ar putea fi de mare folos. Veti gasi aici o prezentare succinta, dar edificatoare a tuturor obiectivelor bucovinene. Traseele noastre nu au omis nici una din incantarile turistice ale acestui spatiu moldav.

  

Ghid turistic Oltenia de Nord (lb.

Pret: 22,89 RON

Mariana Pascaru, Foto: Florin Andreescu

Ghid turistic Oltenia de Nord (lb. romana)

Tinutul Olteniei de Nord nu se lasa cuprins dintr-o privire. Ca sa cunoasteti cu adevarat Oltenia trebuie sa-i vedeti manastirile si schiturile fara de numar, statiunile cu ape care fac minuni, satele cu vechi biserici de lemn. Din loc in loc veti da peste pesteri, defileuri si chei minunate...

  

Ghid turistic Sighisoara (germana)

Pret: 22,89 RON

Mariana Pascaru, Florin Andreescu

Ghid turistic Sighisoara (germana)

Sighisoara este o cetate unica in Romania si in sud-estul Europei. Intemeiata de sasi in 1191, asezarea este inca locuita. Acest ghid va ofera o plimbare prin Sighisoara. O plimbare presarata cu informatii istorice, cu detalii despre arhitectura cladirilor, cu povesti a caror amintire doar arhivele o mai pastreaza, cu anecdote de altadata, cu referinte despre obiectivele mai discrete ale cetatii.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark