Pret: 27,00 RON
Pret: 22,95 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-15%
Habarnam în Oraşul Soarelui.

Descriere: Ca să ştii de ce s-au amuzat pe vremea când erau copii şi de ce s-ar amuza şi acum: Habarnam porneşte într-o nouă călătorie! Dar nu oricum, ci la volanul unui automobil pe care a învăţat să-l conducă răsucind pur şi simplu bagheta magică pe care a primit-o de la un vrăjitor şi pe care o va păstra numai dacă va face fapte bune. Şi nu oriunde, ci într-un oraş fabulos, în care însă totul e dat peste cap de sosirea lui Habarnam şi a celor doi prieteni ai săi, Ţintişoara şi Pestriţu. Şi nici la întâmplare, fiindcă în Oraşul Soarelui se petrec o mulţime de încurcături cu tâlc din care Habarnam învaţă o sumedenie de lucruri despre maşinării ciudate, prichindei hazoşi şi chiar şi despre sine. Dar stai să vezi şi a treia carte: Habarnam pe Lună!

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Nikolai Nosov

Bookmark and Share

Autori: Nikolai Nosov | Editura: Humanitas | Anul aparitiei: 2011 | ISBN: 978-973-50-3002-5 | Numar de pagini: 240 | Categorie: Carte copii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Tom Gates. Scuze excelente (și alte

Pret: 29,90 RON

Liz Pichon

Tom Gates. Scuze excelente (și alte lucruri minunate) (vol. 2

Panoul stelelor de aur! Nu îmi e DELOC ușor să strâng STELE de aur pe panoul domnului Fullerman. Și asta pentru că: 1. Marcus Meldrew e un băgăcios ENERVANT și pus pe rele, vă spun sigur. 2. Mă doare ATÂT de tare măseaua, că nici să DESENEZ în timpul orelor nu mai pot. 3. Fac tot felul de alte lucruri interesante: merg la ÎNOT, vânez insecte și, cel mai important, petrec timp prețios încercând s-o scot din minți pe sora mea Delia.

  
  

Nici vorbă de distracție

Pret: 39,00 RON

Cirocco Dunlap

Nici vorbă de distracție

Un șoricel studios se pune pe citit, convins că dacă își tot repetă că volumul pe care îl parcurge nu îl va distra, chiar așa va fi. Dar, din... fericire, lucrurile se întâmplă exact pe dos, iar șoricelul nostru are parte de aventuri greu de imaginat. O carte cu ilustrații minunate, pentru toate vârstele, dar în special pentru copiii care abia au învățat să citească.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark