Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Legislatie contraventionala. Culegere de acte normative. Editia 11.

Descriere: Coordonată de dr. Ion Tomescu şi îngrijită de colectivul catedrei de Legislaţie contravenţională din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina (profesori catedră cms. şef de poliţie Roman Mirel şi scms. de poliţie Spînu Cătălin George), lucrarea se adresează în special poliţiştilor, jandarmilor şi poliţiştilor comunitari şi cuprinde cele mai importante legi, hotărâri de guvern şi ordonanţe, integrale sau în extras, care stabilesc şi sancţionează contravenţii. Actele normative, actualizate până la data de 15 mai 2010, sunt selectate în mod riguros şi ordonate pe domenii de activitate, pentru a facilita utilizarea culegerii.


Bookmark and Share

Autori: Spanu Catalin, Tomescu Ion, Roman Mirel | Editura: C.H. Beck | Anul aparitiei: 2010 | ISBN: 978-973-115-753-5 | Numar de pagini: 544 | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Spiritualitatea Iudaica

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
-10%

Adrian si Dana Levi

Spiritualitatea Iudaica

Inscriindu-se in cadrele ortodoxiei, lucrarea reaminteste suferintele si prigoana pe care evreii au trebuit sa le infrunte atat in Antichitate, cat si in Evul Mediu sau in epoca moderna. Sunt comentate pe larg, �cutremurele istoriei� iudaice: exilul egiptean si babilonian, caderea primului si celui de-al doilea Templu, prigoana romana, ca urmare a celor trei revolte succesive iudaice, precum si pogromurile medievale, cruciadele, expulzarile din Anglia, Spania, Portugalia si Franta pana la oribila si impardonabila crima nazista din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, care a condus la disparitia a sase milioane de vieti omenesti (o parte semnificativa a comunitatii evreiesti europene).

  

Istoria serviciilor secrete romane

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paul Stefanescu

Istoria serviciilor secrete romane

Istoria serviciilor secrete din Romania este un subiect de stricta actualitate, dificil de abordat mai ales daca ne referim la zilele noastre.

  

Statul atenian

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Aristotel

Statul atenian

Dintre scrierile pierdute ale lui Aristotel, acea a carei lipsa este regretata in cel mai inalt grad e, fara indoiala, colectia 'Constitutiilor'. In aceasta lucrare monumentala, filozoful reunise mai toate formele in care se manifesta viata de stat a comunitatilor grecesti. O parte din aceasta opera se pastreaza inca sub forma de fragmente, 'Statul Atenian' fiind cel mai important dintre ele

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark