Pret: 30,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

LILITH

Descriere: Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți.

Lilith este mult mai complexă, iar apariția ei în zodii semnalează aspectele în care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumină calități valoroase. Binecunoscuta astroloagă Minerva dizolvă prejudecățile legate de negativitatea lui Lilith și îi restabilește acesteia rolul crucial în vindecarea personală.

Cartea de față degajează atent valențele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate și explică minuțios aspectele pe care Lilith/Luna Neagră le aduce în fiecare semn zodiacal și în fiecare Casă. Autoarea accentuează în fiecare caz modalitățile de vindecare a Umbrei și avantajele pe care Lilith i le aduce fiecărui om prin intuiție, prin curajul de a face schimbări, prin compasiune și respect față de sine.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Minerva

Bookmark and Share

Autori: Minerva | Editura: For You | ISBN: 9786066393010 | Numar de pagini: 304 | Categorie: Mister, stiinte oculte  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

EVOLUȚIA SUFLETULUI

Pret: 30,00 RON

Linda Backman

EVOLUȚIA SUFLETULUI

În Evoluția sufletului, Dr. Linda Backman arată cum vindecarea relațiilor, îngrijirea sinelui și lucrul cu temerile și cu pierderea cuiva drag te ajută să-ți vindeci rănile din viețile anterioare. Evoluția sufletului. Vindecarea spirituală prin explorarea vieților anterioare Folosind experiența și înțelepciunea acumulate în urma a sute de ședințe de regresie hipnotică, Dr. Backman arată cum noi, oamenii, ne creăm planurile de viață încă dinaintea nașterii. Descoperă căile prin care îndrumătorii spirituali și maeștrii înălțați îți pot influența oportunitățile de creștere. Află care sunt cele șapte arhetipuri sufletești și ce rază sufletească ai. Oferind exemple fascinante din zeci de regresii cu diferite persoane, Evoluția sufletului include și întrebări și răspunsuri pentru a-i ajuta pe cititorii să obțină cunoștințe aprofundate. „Este extrem de important ca lucrarea Evoluția sufletului a Dr. Linda Backman să citită de toți oamenii.” Dr. Larry Dossey „O carte înălțătoare, care îți va schimba felul în care te privești, ...

  

Codul lui Moise

Pret: 25,00 RON

Twyman James F.

Codul lui Moise

E posibil ca, în urmă cu 3 500 de ani, Moise să fi primit secretul prin care se atrage tot ceea ce ne dorim? Codul lui Moise a fost folosit inițial pentru a crea unele dintre cele mai mari minuni din istorie, dar apoi a fost ascuns și numai puțini inițiați au avut permisiunea să-l practice. În cartea de față, James F. Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi folosit pentru a ne schimba viața și chiar lumea. Ți s-a spus că Legea Atracției se referă la „obținerea” lucrurilor pe care le dorești și despre care crezi că îți vor face viața mai bună. Însă acesta e doar primul nivel, cel superficial, căci totul depinde de ceea ce ești dispus să oferi, nu să primești. Aceasta înseamnă că ai deja puterea de a crea miracole în viața ta – și că ai și responsabilitatea de a folosi puterea Divinității în scopuri superioare.

  

OMNIVERSUL

Pret: 25,00 RON

Alfred Lambremont Webre

OMNIVERSUL

Suntem cu toții cetățeni ai Omniversului, matricea cuprinzătoare de energie, spirit și inteligență care conține tot ceea ce există: toate universurile din cadrul multiversului, precum și dimensiunile spirituale centrate în jurul Sursei divine pe care mulți o numesc Dumnezeu. În acest ghid științific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre revelează dovezi uimitoare despre viața extraterestră și extra-universală, despre civilizațiile inteligente create de sufletele din Viața de Apoi și despre viața pe Marte. Cartea conține și: • Incursiuni în noua știință a Omniversului, în dimensiunile sale spirituale și fizice și în nenumăratele sale civilizații inteligente. • Detalii despre tehnologiile esențiale pentru călătoria și comunicarea în Omnivers: călătoria în timp, teleportarea și telepatia. • Dezvăluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secretă de pe Marte. • Descrierea modului în care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinității, sprijină crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor și ...

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark