Pret: 22,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a VI-a.

Descriere: Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4258 din 02.07.1996, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. - Manualul pune accentul pe latura formativa a demersului didactic, prin implicarea permanenta a elevilor in procesul dobandirii noilor cunostinte. - Secventele didactice propun un dialog permanenet cu elevul, prin activitati diverse: de descoperire, de comparare, de analiza si de sistematizare. - Problemele de teorie a literaturii sunt abordate pe baza numeroaselor citate din operele unor scriitori romani, selectati din toate perioadele istoriei literare.


Bookmark and Share

Autori: VASILESCU Andra, ROGOJINARU Adela, VASILESCU Mircea | Editura: All | Numar de pagini: 244 | Categorie: Manuale scolare, pedagogie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Istorie. Manual. Clasa a IV-a.

Pret: 14,00 RON
Pret: 11,20 RON
-20%

Maria Ochescu, Sorin Oane

Istorie. Manual. Clasa a IV-a.

  

CHIMIE (C1). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a.

Pret: 18,90 RON

Sanda Fatu, Cornelia Grecescu, Veronica David, Valeria Lupu

CHIMIE (C1). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a.

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4446 din 19.06.2006, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.

  

LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a V-a

Pret: 21,90 RON

PADUREANU Victoria, CERKEZ Matei, LUPU Flori

LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a V-a .

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4493 din 19.07.1995, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark