Pret: 98,10 RON
Disponibil in 1-3 zile!

MARAMURES TARA VECHE

Descriere: Maramuresul, cu inconfundabilele sale biserici si mandrele porti “infranghiate”, cu oamenii sai aspri, sinceri, care sunt stapaniti de orgoliul lucrului bine facut, stiu sa ia moartea peste picior, dar sa-si respecte credinta si traditiile, a intrat in valtoarea modernizarii. Ce va pierde aceasta lume din bogatia sa patriarhala, ce va castiga din alinierea la cerintele mileniului trei? Aceasta este intrebarea pe care o pune albumul de fata, care lanseaza in acelasi timp si invitatia de a vizita Maramuresul, in casele caruia vom mai gasi, sa speram pentru mult timp, “camera din fata”, gata pentru oaspeti.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Valentin Hossu-Longin

Bookmark and Share

Autori: Valentin Hossu-Longin | Editura: Ad libri | ISBN: 978-606-8050-34-8 | Numar de pagini: 192 | Categorie: Calatorii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Ghid turistic Bistrita-Nasaud (lb.

Pret: 22,89 RON

Petru Goja, Florin Andreescu

Ghid turistic Bistrita-Nasaud (lb. romana)

Ghidul va propune o calatorie prin cele mai pitoresti locuri din judetul Bistrita-Nasaud. Sunt evidentiate indeosebi acele areale pe care frumusetea traditiilor pastrate le recomanda a fi incluse neaparat in circuitul turistic al tinutului.

  

Ghid turistic Culoarul Rucar-Bran (lb.

Pret: 22,89 RON

Mariana Pascaru, Foto: Florin Andreescu

Ghid turistic Culoarul Rucar-Bran (lb. romana)

Acest ghid isi propune sa reconstituie putin din atmosfera satelor din Culoarul Rucar-Bran, atat de deosebite de destinatiile turistice standard. Speram sa va convingem sa porniti imediat la drum!

  

Ghid turistic Tinutul Neamtului

Pret: 22,89 RON

Florin Andreescu, Mariana Pascaru

Ghid turistic Tinutul Neamtului

Perimetrul pe care se afla Manastirile Neamt, Secu, Sihastria, Sihla, Agapia, Varatec constituie un adevarat centru spiritual al Neamtului. Regiunea este cunoscuta insa si pentru relieful ruiniform al Ceahlaului cel plin de legende, impresionantul Lac antropic Izvorul Muntelui, cu o lungime de 35 km, spectaculoasele Chei ale Bicazului, curtea lui Stefan cel Mare de la Piatra-Neamt, Cetatea Neamtului.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark