Pret: 12,00 RON
Pret: 10,80 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
MATEMATICA. 700 DE EXERCITII SI PROBLEME. CLASA A II-A - Carminis

Descriere: În dorinţa de a veni în sprijinul elevilor, al cadrelor didactice şi al părinţilor, a fost realizată această culegere pentru elevii claselor a II-a, concepută în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi cu manualele alternative existente.
Culegerea cuprinde o mare varietate de exerciţii şi probleme, dând posibilitatea fixării cunoştinţelor, formării şi dezvoltării deprinderii de muncă independentă.
Cartea este împărţită în şapte capitole, într-o succesiune care solicită un efort gradat, iar la fiecare sfârşit de capitol sunt propuse Teste de evaluare. Lecţiilor din manual le corespund aplicaţii diverse, legate de noţiunile predate la fiecare oră, astfel încât copiii să poată lucra suplimentar, într-un mod eficient şi atractiv.
Prezenta lucrare este concepută astfel încât să stimuleze gândirea logică a elevilor, să le formeze un limbaj matematic adecvat şi obişnuindu-i cu stăruinţa şi conştiinciozitatea în rezolvarea sarcinilor ce le revin.


Bookmark and Share

Autori: Aurelia Barbulescu, Dumitru Sturzeanu | Editura: Carminis | Numar de pagini: 80 | Categorie: Manuale cls a II-a  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

EXERSĂM CU ROBIK. CAIET DE MATEMATICĂ.

Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
-10%

Aurelia Arghirescu, Florica Ancuţă

EXERSĂM CU ROBIK. CAIET DE MATEMATICĂ. CLASA A II-A

Caietul de matematică pentru clasa a II-a este elaborat potrivit noii programe, într-o viziune interdisciplinară, centrată pe competenţe. Elevul îşi formează competenţele generale şi specifice şi îşi dezvoltă capacitatea de comunicare, folosind limbajul matematic adecvat. Stimulând învăţarea prin joc, caietul oferă o varietate de exerciţii diferenţiate, în funcţie de nivelul de achiziţii ale şcolarului şi, de asemenea, evaluări periodice. Treptat, rezolvând corect sarcinile propuse în exerciţii şi probleme diverse, elevii vor înţelege şi vor dobândi motivaţia pentru studiul matematicii. Ei vor putea să aplice matema-tica în viaţă: să folosească operaţiile şi fracţiile în situaţii concrete, să recunoască figurile geometrice în mediul înconjurător, să efectueze măsurători simple. Caietul de matematică pentru clasa a II-a este elaborat potrivit noii programe, într-o viziune interdisciplinară, centrată pe competenţe. Elevul îşi formează competenţele generale şi specifice şi îşi dezvoltă capacitatea de comunicare, folosind limbajul matematic adecvat.Stimulând învăţarea prin joc, caietul oferă o varietate de ...

  

REPETĂM ŞI NU UITĂM. TEME PENTRU

Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
-10%

Iuliana Dulică, Camelia Sima

REPETĂM ŞI NU UITĂM. TEME PENTRU VACANŢELE ŞCOLARE. CLASA A II-A

Conceput în ideea rezolvării ritmice și sistematice a temelor de vacanță, acest auxiliar intitulat Repetăm şi nu uităm. Teme pentru vacanţele şcolare reprezintă un mijloc de verificare și de consolidare a cunoștințelor și a deprinderilor însușite anterior, fiind util atât elevilor, cât și învăţătorilor și părinților. Caietul conţine 20 de teme atrăgătoare, repartizate pe parcursul unui an școlar. Fiecărei vacanțe i-a fost alocat un număr echilibrat de teste în raport cu zilele libere, astfel încât elevilor să le rămână timp suficient pentru activități de recreere și joacă. Temele sunt concepute într-o manieră integrată, interdisciplinară, corespunzătoare noului curriculum, și cuprind aplicații diverse din Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului și Dezvoltare personală.

  

NUMERUS ÎN LUMEA MAGICĂ. MATEMATICĂ

Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
-10%

Rodica Dinescu

NUMERUS ÎN LUMEA MAGICĂ. MATEMATICĂ DISTRACTIVĂ. CLASA A II-A

Calatorind prin Lumea Magica a matematicii, alaturi de simpaticul personaj Numerus, elevii se vor juca si vor invata sa utilizeze cunostintele de matematica dobandite. Fiind o invitatie inedita la studiu, auxiliarul Numerus in Lumea Magica (pentru clasa a II-a) este elaborat in conformitate cu prevederile noului Curriculum National si dispune de: - abordarea integrata a temelor; - probleme variate, prezentate intr-o maniera moderna si atractiva (jocuri, puzzle-uri, rebusuri, aplicatii ale matematicii in viata de zi cu zi, realizate de personaje indragite din povesti ca Hansel si Gretel, Pacala, Degetica sau Fat-Frumos); - exercitii pentru toate etapele lectiilor prevazute in programa scolara sau pentru evaluare; - propuneri pentru studiul individual; - raspunsuri si indicatii pentru problemele mai dificile. Astfel, parcurgand aceasta carte, elevii vor putea sa-si dezvolte capacitatea de a comunica, creativitatea si gandirea logica folosind cunostintele matematice in viata cotidiana sau la concursurile scolare.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark