Pret: 29,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Micul Prinţ

Descriere: Micul Prinţ este o carte simplă şi profundă în acelaşi timp, o carte care se citeşte cu emoţie şi cu inima deschisă. Omuleţul cu fular auriu venit de pe asteroidul B 612 te îmblânzeşte, te face să zâmbeşti şi te pune pe gânduri.

Dacă le spuneţi oamenilor mari: ... «Dovada că micul prinţ a este că era fermecător, că râdea şi voia o oaie. Când vrei o oaie e o dovadă că exişti», o să de din umeri şi-o să spună că astea-s copilării... Aşa sunt ei. Nu trebuie să le-o iei în nume de rău. Copiii să fie foarte îngăduitori cu oamenii mari.
Antoine de Saint-Exupéry
Se spune că o carte renaşte la fiecare traducere. Micul Prinţ merită să se nască măcar odată la fiecare nouă generaţie.
Ioana Pârvulescu


Bookmark and Share

Autori: Antoine de Saint-Exupéry | Editura: Art | Anul aparitiei: 2015 | ISBN: 978-606-8620-49-7 | Numar de pagini: 136 | Categorie: Carte copii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Tom Gates. Scuze excelente (și alte

Pret: 29,90 RON

Liz Pichon

Tom Gates. Scuze excelente (și alte lucruri minunate) (vol. 2

Panoul stelelor de aur! Nu îmi e DELOC ușor să strâng STELE de aur pe panoul domnului Fullerman. Și asta pentru că: 1. Marcus Meldrew e un băgăcios ENERVANT și pus pe rele, vă spun sigur. 2. Mă doare ATÂT de tare măseaua, că nici să DESENEZ în timpul orelor nu mai pot. 3. Fac tot felul de alte lucruri interesante: merg la ÎNOT, vânez insecte și, cel mai important, petrec timp prețios încercând s-o scot din minți pe sora mea Delia.

  

Cei şapte ani de acasă

Pret: 10,00 RON
  

George în căutare de comori prin

Pret: 42,00 RON
Pret: 33,60 RON
-20%

Stephen Hawking, Lucy Hawking

George în căutare de comori prin Cosmos

O aventură din alte lumi, însoţită de o mulţime de informaţii ştiinţifice fascinante şi de 32 de pagini cu imagini color din spaţiul extraterestru Va putea oare George să descifreze misterioasele indicii care l-au atras în cosmos, antrenându-l în această fantastică vânătoare de comori? O poveste de aventuri fermecătoare şi plină de suspans. Şi numeroase informaţii pertinente din domeniul astronomiei, inclusiv despre cele mai recente teorii care au fost formulate cu privire la formarea şi la evoluţia universului. Carte oferită de Lucy Hawking şi de profesorul Stephen Hawking, cel mai faimos geniu al ştiinţei din întreg spaţiul cosmic! Volum ce cuprinde noi isprăvi galactice ale îndrăgitelor personaje George şi Annie, pe care le cunoaşteţi deja din cartea George şi cheia secretă a universului, scrisă de aceiaşi autori.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark