Descriere: maginati-va ce ar fi daca ati avea acces la un raspuns simplu, prin da sau nu, la orice întrebare pe care ati dori s-o puneti? Un raspuns adevarat si demonstrabil.
La orice întrebare.
Gânditi-va la asta.
din Cuvânt înainte
Noi credem ca traim în virtutea unor forte pe care le controlam, dar de fapt suntem guvernati de o putere necunoscuta, asupra careia nu avem nici un control.
din Prefata
„... deosebit de actuala... o contributie semnificativa pentru întelegerea si abordarea problemelor contemporane.”
Lee Iacocca
„apreciez în mod special prezentarea cu privire la influenta câmpurilor de atractie în domeniul afacerilor.”
Sam Walton (fondatorul Wal-Mart)
„O scriere deosebita... raspânditi bucurie, iubire si compasiune prin cartile domniei voastre. Rezultatul acestora este, dupa cum stiti, pacea...”
Maica Tereza
„Extraordinar! O capedopera! Fructul muncii de o viata!”
Sheldon Deal presedintele colegiului International de Kinesiolgie Aplicata
Autori: David R. Hawkins M. D., Ph. D. | Editura: Daath | ISBN: 973-86731-8-6 | Numar de pagini: 240 | Categorie: Psihologie, psihanaliza
Strategii testate pentru a fi diferit, a avea succes si o viata plina de sens Pe masura ce piata in ansamblul ei devine din ce in ce mai constienta de ideea de responsabilitate sociala, firmele si companiile, indiferent de marimea lor, descopera ca strategiile prin care profitul este pus mai presus de oameni sunt depasite si nu fac decat sa le traga inapoi. A aparut astfel o noua categorie de antreprenori, cei pentru care oamenii sunt mai importanti decat profitul, creand in acest fel un adevarat plan de marketing, cat se poate de sustenabil: angajatii multumiti muncesc mai mult, cu un randament vizibil mai bun. Se straduiesc intr-o masura mai mare sa isi faca clientii fericiti, care, la randul lor, vor cheltui mai multi bani, vor fi mult mai loiali brandu-lui si vor recomanda produsele sau serviciile familiei ori prietenilor. Dale Partridge, fondatorul companiei Sevenly, este dovada vie a faptului ca modelele de business responsabile din punct de vedere social sunt nu numai obligatoriu de adoptat, ci si surprinzator de profitabile.
Minerva
Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți. Lilith este mult mai complexă, iar apariția ei în zodii semnalează aspectele în care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumină calități valoroase. Binecunoscuta astroloagă Minerva dizolvă prejudecățile legate de negativitatea lui Lilith și îi restabilește acesteia rolul crucial în vindecarea personală. Cartea de față degajează atent valențele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate și explică minuțios aspectele pe care Lilith/Luna Neagră le aduce în fiecare semn zodiacal și în fiecare Casă. Autoarea accentuează în fiecare caz modalitățile de vindecare a Umbrei și avantajele pe care Lilith i le aduce fiecărui om prin intuiție, prin curajul de a face schimbări, prin compasiune și respect față de sine.
Anna Freud
Evaluări ale dezvoltării Traducere din limba engleză: Claudia Alecu, Cătălin Popescu În 1951, Anna Freud, singura dintre copiii lui Sigmund Freud devenită psihanalist, fondează la Londra Hampstead Clinic, o clinică de psihoterapie pentru copii. Normal şi patologic la copil, apărută la Londra în 1965, reprezintă o sinteză a experienţei clinice, terapeutice şi teoretice a psihanalizei copilului. A. Freud reexaminează graniţa dintre normal şi patologic în dinamica dezvoltării umane, conflictele intrapsihice necesare şi inerente dezvoltării, simptomele tranzitorii ale devenirii psihice, ca şi cele care se constituie la copil sau la adultul de mai târziu într-o structură patologică. Ea propune în continuare criterii diagnostice şi perspective psihoterapeutice. Normal şi patologic la copil este o carte pentru psihologi, psihoterapeuţi, psihiatri, educatori şi părinţi