Pret: 30,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Razboiul de 3 trilioane de $- Adevaratul cost al conflictului din Irak

Descriere: Cartea lui Joseph Stiglitz (laureat Nobel pentru economie) si a Lindei Bilmes - „Razboiul de 3 trilioane dolari - adevaratul cost al conflictului din Irak“ - este un rechizitoriu sever la adresa administratiei Bush pentru decizia de invadare a Irakului. Esenta consta in identificarea costurilor reale pentru Statele Unite ale implicarii in razboiul impotriva Irakului, care depasesc cu mult previziunile care au stat la baza luarii deciziei de catre administratia Bush. Cartea lui Stiglitz-Bilmes este o buna lectie de analiza politica si de responsabilitate civica.


Bookmark and Share

Autori: Joseph E. Stiglitz, Linda j. Bilmes | Editura: tehnica | Anul aparitiei: 2009 | Numar de pagini: 272 | Categorie: Istorie postbelica  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Ciocnirea fundamentalismelor.

Pret: 41,60 RON
Pret: 37,44 RON
-10%

Tariq Ali

Ciocnirea fundamentalismelor.

Din punctul de vedere al politicii interne, administratia Bush a acoperit situatia in degradare a economiei americane cu asa-numita amenintare la adresa securitatii nationale. Au fost legiferate o serie de masuri speciale, al caror obiectiv principal este sa determine obedienta fata de ordinele troicii CBR (Cheney-Bush-Rumsfeld) de la Casa Alba. Troica CBR a cautat si a obtinut noi puteri extinse pentru a duce razboi peste hotare, in timp ce-i inchide si ii deporteaza pe suspecti, indeosebi arabi si sud-asiatici, dupa bunul sau plac.

  

Razboiul gazelor - Amenintarea rusa.

Pret: 32,00 RON
Pret: 28,80 RON
-10%

Roumiana Ougartchinska

Razboiul gazelor - Amenintarea rusa.

...societatea-monopol ruseasca Gazprom taie robinetele; Europa asteapta apoi cu sufletul la gura, ingrijorata sa vada cum aprovizionarea cu gaz se diminueaza. Aceasta comedie eco-dramatica, pusa deja in scena din ianuarie 2006, se rejoaca in februarie 2008, si se poate rejuca oricand, spre marea disperare a unui public inspaimantat. Defavorizati de geografie, membrii Uniunii Europene se afla la capatul tevii, iar 85% din gazul care le este destinat traverseaza pamanturile cazacilor.

  

ULTIMUL IMPERIU .

Pret: 29,00 RON

Paul-Marie de La Gorce

ULTIMUL IMPERIU .

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark