Pret: 13,97 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Sanatea, bolile si ingrijirea copitelor

Descriere: Sanatatea copitelor are o influenta semnificativa asupra productiei de lapte a animalelor si este astfel un factor important al rentabilitatii. Ea nu depinde insa numai de ingrijirea adecvata a copitelor,ci si de hrana,conditiile de crestere si factorul genetic.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Michael Hulek

Bookmark and Share

Autori: Michael Hulek | Anul aparitiei: 2011 | ISBN: 9789731822891 | Categorie: Diverse  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Invataturi spirituale despre Tao.

Pret: 23,00 RON

Mark Forstater

Invataturi spirituale despre Tao.

Orice filozofie chineza isi propune sa unifice Cerul, Pamantul si umanitatea, adica aspectele sublime si cele lumesti, cele materiale si cele spirituale. Dintotdeauna, chinezii au aspirat sa integreze in mod armonios omul si natura, pornind de la premisa ca nu este vorba de doua entitati separate, ci de o singura realitate. Chinezii din Antichitate aveau o viziune holistica asupra vietii, chiar ecologica am putea spune, potrivit careia existenta noastra pe pamant nu poate capata semnificatie decat daca traim in armonie cu soarele, luna si stelele, cu vantul si cu ploaia, precum si cu toate celelalte procese ale naturii. Singuri, nu insemnam nimic. Filozofii chinezi au inteles faptul ca orice forma de viata depinde de celelalte forme de viata, iar separarea lucrurilor nu poate fi facuta decat din punct de vedere intelectual. In realitatea cotidiana, nimic nu poate fi separat de restul. Extras din carte: "In cautarea lui Tao - Chuang Tzu"

  

Sfaturi al naibii de bune

Pret: 35,00 RON

George Lois

Sfaturi al naibii de bune

Sfaturi al naibii de bune (pentru oameni talentaţi!) conţine sfaturi şi lecţii de viaţă brutale şi cinstite venind din partea lui George Lois, un guru al publicităţii, adevăratul Mad Men, sursa de inspirație a celebrului serial, şi faimosul instigator cultural care a schimbat, datorită unicei şi extravagantei sale gândiri creative, atât publicitatea, cât şi cultura lumii în care trăim. „George Lois. Unicul, singurul; geniu, copil teribil, fondator de agenţii, creator de legende. Fiul unui florar grec continuă să îşi atace viaţa şi munca cu energia şi entuziasmul unui tânăr Zorba. George Lois este un adevărat supererou al publicităţii.“ Wall Street Journal „Fiecare industrie are vedetele sale, iar în lumea publicităţii, George Lois, domnul «Marea Idee», străluceşte ca o supernovă. Din anii ’50, Lois are o influenţă uriaşă asupra culturii mondiale.“ Business Week „Celebrul publicitar a adus pe Madison Avenue o mentalitate specială a omului trecut prin viaţă, care nu înghite prostii. Dar bravada lui Lois a fost mereu compensată de pasiunea lui pentru designul avangardist şi de misiunea care l-a ghidat prin ...

  

Jocul Divin.

Pret: 16,00 RON

Ma Anandamoyi

Jocul Divin.

Fiecare din cuvintele traduse pentru această carte are în spate o interacţiune a lui Ma cu un anumit auditoriu, cu o anumită persoană, la un anumit moment dat. Ma Anandamoyi nu are „o învăţătură” în sensul în care „profesorul” şi „elevul” se regăsesc într-un anumit mod, unul singur, reprodus până la refuz pentru ca alţii, la rândul lor, să îl reia ca atare... Prin ceea ce este ea, atunci când vorbeşte, Ma Anandamoyi de fapt nu vorbeşte „în faţa” cuiva. Ea pur şi simplu este şi vorbeşte „în interiorul nostru”.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark