Pret: 49,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Secretele autovindecării. Sute de remedii naturiste inspirate de înţelepciunea orientală

Descriere: Dr. Mao vă va călăuzi pe calea spre o viaţă echilibrată şi sănătoasă.
În această carte de referinţă a vindecării prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul „Totul despre sex") combină înţelepciunea miilor de ani de tradiţie orientală cu randamentul deosebit al medicinei şi al ştiinţei nutriţioniste occidentale.
Pentru a fi sănătoşi, nu e de ajuns să avem un corp sănătos, ci trebuie să ducem o viaţă echilibrată. În prima parte a cărţii de faţă, Dr. Mao arată faptul că alimentele şi plantele medicinale, exerciţiile fizice, conştientizarea de sine, o viaţă emoţională pozitivă, traiul în armonie cu mediul înconjurător şi dezvoltarea spirituală sunt toate elemente esenţiale pentru o vitalitate bună şi o sănătate durabilă. Prezentând cazurile unor pacienţi pe care i-a tratat, el demonstrează cum:

• autoevaluare simplă poate preveni bolile;
• emoţiile negative ne îmbolnăvesc;
• dezordinea din locuinţă poate genera dezechilibru în organismele noastre;
• medicina orientală şi cea occidentală pot colabora pentru a înfrânge cancerul.

În a doua parte a cărţii, autorul descrie într-o manieră sistematică tratamentele sale preferate pentru vindecarea a peste 60 de probleme de sănătate frecvent întâlnite, cum ar fi: alergiile, artrita, eczemele, insomnia, mătreaţa, migrenele, hipertensiunea arterială, arsurile solare, muşcăturile de insecte, indigestia, sciatica sau sindromul intestinului iritabil.

Filosofia doctorului Mao:
Cu toţii avem capacitatea inerentă de autovindecare. De ce să nu încercăm atunci s-o activăm prin mijloace naturale înainte de a recurge la medicamente şi proceduri invazive? Pentru banala răceală, de ce să nu valorificăm puterea usturoiului sau a ghimbirului, în loc să luăm medicamente pentru răceală, care nu fac decât să înlocuiască simptomele cu efecte secundare? Pentru insomnie, de ce să nu încercăm să găsim o soluţie valabilă pe termen lung prin intermediul acupresurii sau a tehnicilor fengshui, în loc să înghiţim somnifere, care nu tratează cauza problemei?

Dr. Maoshing Ni este doctor în medicină chinezească, vindecător apreciat şi expert în tehnicile anti-aging taoiste. Are un cabinet de medicină chinezească în Santa Monica, California, numit Tao of Wellness, şi este unul dintre fondatorii Universităţii Yo San din Los Angeles, unde predă arta şi ştiinţa medicinei integrative. Cititorii noştri îl pot găsi pe Yahoo! Health în calitate de expert în probleme de sănătate, dar și pe site-ul propriu www.askdrmao.com, un adevărat motor de căutare în domeniul îngrijirii sănătăţii prin metode naturiste.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Dr Maoshing Ni

Bookmark and Share

Autori: Dr Maoshing Ni | Editura: Lifestyle Publishing | Anul aparitiei: 2011 | ISBN: 978-606-92804-5-4 | Numar de pagini: 648 | Categorie: Medicina, sanatate, alimentatie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Parinti altfel - Dr.Gheorghe

Pret: 59,90 RON
Pret: 53,91 RON
-10%

Dr.Gheorghe Mencinicopschi

Parinti altfel - Dr.Gheorghe Mencinicopschi

PARINTI ALTFEL reprezinta esenta viziunii holistice a prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi asupra alimentului si alimentatiei si, la fel ca toate celelalte carti ale sale, spune adevarul! Dragi cititori, parinti in devenire sau deja parinti, dragi bunici, matusi, unchi si prieteni de familie, va anuntam cu bucurie ca, in sfarsit, puteti rasufla usurati: lasati ingrijorarile deoparte si nu va mai faceti probleme, deoarece aveti la indemana solutia la toate framntarile de pana acum. Nu mai aveti altceva de facut decat sa puneti burta pe carte si sa treceti la treaba! Invatati sa cresteti copiii corect - va vor fi recunoscatori mai tarziu!

  

Soluția salvatoare

Pret: 38,00 RON

Graeber Charles

Soluția salvatoare

Povestea din spatele progreselor majore din oncologie răsplătite cu Premiul Nobel în 2018 „Vreme de peste 100 de ani, cercetătorii au încercat să angreneze sistemul imunitar în lupta împotriva cancerului. Acum, imuno-oncologia a revoluționat tratarea cancerului, schimbând fundamental modul cum privim gestionarea lui.“ Declarație, Premiul Nobel pentru Medicină, octombrie 2018 De secole, oamenii de știință se chinuie să rezolve una dintre cele mai mari enigme ale medicinii: de ce sistemul nostru imunitar nu recunoaște și nu combate cancerul, așa cum face cu alte boli? Cartea Soluția salvatoare îți arată cum medicii și cercetătorii încearcă să învingă trucurile la care apelează cancerul pentru a fenta sistemul imunitar uman. Autorul cărții scoate imunoterapia din tărâmul miraculosului și o aduce în primul plan al științei medicale din secolul XXI. Ritmul progreselor în lupta împotriva cancerului este fără precedent în întreaga lume, iar volumul copleșitor de informații și faptul că nu există om pe planetă care să nu cunoască pe cineva cu cancer fac cu atât mai necesară expunerea beneficiilor imunoterapiei, ...

  

De ce te îngrași. Află răspunsul

Pret: 29,00 RON

Gary Taubes

De ce te îngrași. Află răspunsul aici şi scapă de curele de slăbire

Plină de informaţii esenţiale şi încheindu-se cu o dietă uşor de urmat, De ce ne îngrăşăm constituie o lectură esenţială pentru înţelegerea unei epidemii mondiale şi un ghid în care să aflăm ce e de făcut pentru a o combate. În cartea de faţă, scrisă ca un răspuns la reacţiile stârnite de precedentul lui bestseller, Good Calories, Bad Calories, Gary Taubes examinează critic mitul legat de cauza creşterii în greutate a populaţiei. El argumentează convingător, direct şi în spirit practic, că excesul unor anumite tipuri de carbohidraţi din dieta modernă este motivul care a condus la creşterea masivă în greutate a oamenilor din zilele noastre – nu grăsimile, şi nici caloriile în exces. Taubes pune în antiteză ştiinţa nutriţională eronată a ultimului secol – la fel de dăunătoare ca a spune că raportul „calorii consumate vs. calorii eliminate" este singurul motiv al îngrăşării –, şi ştiinţa corectă, ignorată în toată această perioadă. În acelaşi timp, autorul dă răspunsuri la cele mai stringente întrebări: De ce unii oameni sunt slabi, iar alţii, graşi? Cum ne influenţează ereditatea şi ...

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark