Pret: 39,00 RON
Pret: 35,10 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
Şi munţii au ecou

Descriere: O poveste spusă de-a lungul mai multor generaţii care gravitează nu doar în jurul părinţilor şi copiilor, dar şi a fraţilor şi surorilor, a verilor şi a tuturor celor ce au grijă de ceilalţi, ŞI MUNŢII AU ECOU explorează nenumăratele feluri în care membrii familiei iubesc, jignesc, respectă, înşală, surprind şi se sacrifică unii pentru ceilalţi, atunci când contează cel mai mult. Urmărind diversele personaje şi ramificaţiile vieţilor acestora, alegerile şi iubirile fiecăruia, de-a lungul mai multor generaţii, peste tot în lume – de la Kabul la Paris, de la San Francisco până în Insula Tinos din Grecia – povestea se extinde gradual, devenind din ce în ce mai emoţionantă, mai complexă şi mai puternică cu fiecare pagină parcursă.

ŞI MUNŢII AU ECOU este un roman incitant şi provocator, demonstrându-ne modul în care autorul înţelege în profunzime legăturile şi acţiunile care ne definesc şi ne modelează vieţile şi, în final, ce înseamnă să fii om.


Khaled Hosseini este unul dintre cei mai citiţi şi iubiţi scriitori din lume, cu vânzări de peste 39 milioane de cărţi la nivel mondial. Cele două romane publicate anterior – Vânătorii de zmeie şi Splendida cetate a celor o mie de sori – au fost traduse în 57 de limbi şi publicate în 70 de ţări. În 2006, a fost numit Ambasador al Bunăvoinţei din partea UNHCR, Agenţia ONU pentru Refugiaţi. De asemenea este fondatorul Fundaţiei Khaled Hosseini.
Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-urile:
www.khaledhosseini.com şi www.khaledhosseinifoundation.org

„O poveste despre dragoste şi despărtire, prietenie şi compasiune, exil şi memorii în istoria tulburată a Afganistanului. Hosseini este un maestru al scrisului, iar personajele sale vibrează de viaţă!”
The Times

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Khaled Hosseini

Bookmark and Share

Autori: Khaled Hosseini | Editura: Niculescu | Anul aparitiei: 2013 | ISBN: 978-973-748-802-2 | Numar de pagini: 416 | Categorie: Autori clasici straini  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Manastirea din Parma - Gramar

Pret: 35,00 RON

Stendhal

Manastirea din Parma - Gramar

STENDHAL - MĂNĂSTIREA DIN PARMA - Editura Mondoro - Gramar În iarna anului 1830 şi departe de Paris, a fost scrisă povestirea aceasta. Cu mulţi ani mai înainte, pe când armatele noastre (franceze) colindau Europa, întâmplarea m-a dăruit cu un bilet care mă îndreptăţea să locuiesc în casa unui canonic. Eram la Padova, oraş fericit, în care, ca şi în Veneţia, plăcerea este lucrul de căpetenie în aşa fel, că nu-ţi lasă vreme să te gâlceveşti cu vecinii. Şederea acolo prelungindu-mi-se, canonicul şi eu legarăm prietenie. Trecând iarăşi prin Padova, către sfârşitul lui 1830, alergai la casa bunului ecleziast: el nu mai trăia, ştiam, dar voiam să revăd salonul în care petrecuserăm atâtea seri plăcute şi, de-atunci, de multe ori regretate. Îl găsii pe nepotul bătrânului şi pe soţia acestui nepot, care mă primiră ca pe un vechi amic. Mai veniră şi alte câteva persoane şi nu ne-am despărţit decât foarte târziu; nepotul adusese de la cafeneaua Pedroni o cremă excelentă. Ceea ce ne-a făcut să veghem atâta a fost povestea ducesei Sanseverina, la care făcu aluzie cineva. Şi nepotul îmi istorisi povestea ei, pe de-a ...

  

Retrospectivă asupra Armaghedonului

Pret: 27,00 RON
Pret: 22,95 RON
-15%

Kurt Vonnegut

Retrospectivă asupra Armaghedonului Scrieri inedite despre război şi pace

De unde-mi vin ideile? Aşa aţi fi putut să-l întrebaţi şi pe Beethoven. Se prostea şi el prin Germania ca toţi ceilalţi, şi deodată a început să scoată o chestie din el. Era muzica. La fel şi eu, mă prosteam ca toţi ceilalţi prin Indiana, şi deodată am început să scot chestii din mine. Era scârba de civilizaţie. (Kurt VONNEGUT) „Retrospectivă asupra Armaghedonului este o carte extrem de ironică şi caustică. Tema principală a celor douăsprezece povestiri şi eseuri inedite rămâne absurditatea războiului.“ (USA Today) „Măiestria lui Vonnegut atinge aici perfecţiunea: povestea şi personajele sale îmbină umorul cu atitudinea critică şi neîndurătoare la adresa societăţii.“ (Seattle Times) „Vonnegut îşi vădeşte talentul pe deplin în povestirea scurtă, iar cititorii săi îi vor redescoperi în această carte hazul şi spiritul sarcastic.“ (Library Journal) Ediţie cu desene ale autorului

  

Razbunatorii .

Pret: 24,00 RON
Pret: 19,20 RON
-20%

John Connolly

Razbunatorii .

"EI SUNT RAZBUNATORII, ELITA ASASINILOR PLĂTIŢI". Printre ei se numără şi Louis. Dar acum Louis şi Angel, partenerul său de viaţă, sunt şi ei în pericol. Singura lor şansă este să ademenească ucigaşii din bârlogul lor. Acceptă să execute un asasinat pe un domeniu privat izolat şi pornesc spre nord, spre un oraş-fantomă, care nu mai există pe nici o hartă, un oraş condus de un om obsedat să-l ucidă pe Louis. Aici însă, vor cădea în capcană, izolaţi şi la mila celui mai temut dintre Secerători, Bliss, asasinul asasinilor. Un singur om mai poate să-i ajute, detectivul Charlie Parker. "IAR SÂNGELE VA CURGE!"

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark