Descriere: Povestea din spatele progreselor majore din oncologie
răsplătite cu Premiul Nobel în 2018
„Vreme de peste 100 de ani, cercetătorii au încercat să angreneze sistemul imunitar în lupta împotriva cancerului. Acum, imuno-oncologia a revoluționat tratarea cancerului, schimbând fundamental modul cum privim gestionarea lui.“
Declarație, Premiul Nobel pentru Medicină, octombrie 2018
De secole, oamenii de știință se chinuie să rezolve una dintre cele mai mari enigme ale medicinii: de ce sistemul nostru imunitar nu recunoaște și nu combate cancerul, așa cum face cu alte boli? Cartea Soluția salvatoare îți arată cum medicii și cercetătorii încearcă să învingă trucurile la care apelează cancerul pentru a fenta sistemul imunitar uman. Autorul cărții scoate imunoterapia din tărâmul miraculosului și o aduce în primul plan al științei medicale din secolul XXI.
Ritmul progreselor în lupta împotriva cancerului este fără precedent în întreaga lume, iar volumul copleșitor de informații și faptul că nu există om pe planetă care să nu cunoască pe cineva cu cancer fac cu atât mai necesară expunerea beneficiilor imunoterapiei, analizate atent în revoluționara carte Soluția salvatoare. Lucrarea conține detalii despre inovații medicale de ultimă oră, precum și interviuri cu James P. Allison și Tasuku Honjo, laureați ai Premiului Nobel pentru Medicină.
Autori: Graeber Charles | Editura: For you | ISBN: 9786066393232 | Numar de pagini: 340 | Categorie: Medicina, sanatate, alimentatie
Gabrielle Bernstein
Eliberează-te de convingerile care te împiedică să ai o viață mai bună „Gabrielle este o originală. Am un respect imens pentru activitatea ei.” – Wayne Dyer „Am venit la una dintre prelegerile lunare ale lui Bernstein ca să o văd pentru prima oară pe femeia pe care, într-o bună zi, am s-o numesc cu mândrie gurul meu.” – Elle Autoarea de bestselleruri New York Times, Gabrielle Bernstein, ne propune un proces clar, proactiv, pas cu pas pentru eliminarea convingerilor care ne împiedică să avem o viață mai bună. În urma aplicării acestei practici, resentimentele mărunte vor dispărea, compasiunea va înlocui agresivitatea, te vei elibera de rezistența la iubire și vei simți mai multă liniște sufletească și fericire decât ai cunoscut vreodată. Detoxificarea spirituală este un proces interactiv care se bazează pe principii preluate din textul Curs de miracole, yoga Kundalini, Tehnica de Eliberare Emoțională, meditație, rugăciune și învățături metafizice. Gabrielle Bernstein demistifică aceste principii pentru a le face mai ușor de asimilat și de aplicat în viața cotidiană. Îmbinarea armonioasă a acestor ...
Dr.Gheorghe Mencinicopschi
Parinti altfel - Dr.Gheorghe Mencinicopschi
PARINTI ALTFEL reprezinta esenta viziunii holistice a prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi asupra alimentului si alimentatiei si, la fel ca toate celelalte carti ale sale, spune adevarul! Dragi cititori, parinti in devenire sau deja parinti, dragi bunici, matusi, unchi si prieteni de familie, va anuntam cu bucurie ca, in sfarsit, puteti rasufla usurati: lasati ingrijorarile deoparte si nu va mai faceti probleme, deoarece aveti la indemana solutia la toate framntarile de pana acum. Nu mai aveti altceva de facut decat sa puneti burta pe carte si sa treceti la treaba! Invatati sa cresteti copiii corect - va vor fi recunoscatori mai tarziu!
Dan-Silviu Boerescu, Cătălin Păduraru, Florica Bud
ARTĂ CULINARĂ TRADIŢIONALĂ: alivenci, arpagic Istanbul, becaţine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, borș cu cuiul ușei, bujeniţă de iepure, buture împărătesc, carne ameţită, cârnăciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coardă de lămâie, costiţe de porc în prapur, dulceaţă de pătlăgele verzi, epigrame de miel, flori de salcâm coapte, haragniș-balmuș, lapte de migdale, lapte zburat, lostriţă gătită domnește, muhalebiu, mustalevria, pârjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perișoare în vin cu stafide, pesmeţi de sacâz, plăcintă de bojoci de miel, plătica lui Odobescu, prepeliţe în maţ, Principele Nicolae (cu migdale și fisticuri), puiul coanei mari / puiul ţaţei / puiul gazdei vrednice / pui Sultănica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrișaim, salată de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de sămânţă de pepene galben, sufleu de mămăligă, sulișoare, supă cu ștrudel de măruntaie, șalăul gastronomului rafinat, șerbet de iasomie / de flori de lămâie / de micșunele / de nufăr / de porumb, şniţel de nucă, șold de cerb, timbală de ...