Pret: 49,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Vindecarea intuitivă

Descriere: Fii conştient de corpul tău
• Ia aminte la convingerile tale!
• Fii prezent în propriul tău corp!
• Simte-ți energia subtilă a corpului!
• Caută îndrumare interioară!
• Ascultă de visele tale!

Aplică aceşti cinci paşi: îţi vei recupera şi cultiva capacitatea intuitivă înnăscută. Vei dobândi vitalitatea de care depinde viaţa ta.

Prezentul ghid pentru vindecare intuitivă te va ajuta să-ţi stimulezi răspunsul imunitar, să te refaci după boală, să accesezi forţele vitale ale sexualităţii, să controlezi durerea, să identifici cei mai buni agenţi pentru vindecare și să-ţi înfrângi anxietatea, deprimarea precum şi alte blocaje emoţionale.


Judith Orloff, psihiatru şi expert în intuiţie, predă psihiatria la University of California din Los Angeles. Este autoarea bestsellerurilor Positive Energy şi Second Sight. Prezintă conferinţe pe tema legăturilor dintre intuiţie, energie şi medicină, care se bucură de succes pe plan internaţional. Despre activitatea ei s-a vorbit pe larg în show-ul de televiziune Today, precum şi în USA Today şi O: The Oprah Magazine.

Medic cu o solidă pregătire tradiţională, Judith Orloff își practică profesia apelând la intuiţie şi spiritualitate. Astfel, ea încearcă să creeze o punte între medicina clasică - bazată pe tehnologii de ultimă oră dar, deseori, și pe proceduri invazive - și un nou tip de practică a vindecării. Cartea de față are scopul de a expune în mod clar și accesibil viziunea autoarei despre necesitatea de a aborda îngrijirea corporală prin prisma celorlalte dimensiuni ale sănătăţii și vindecării. Starea și evoluția fizică merg mână în mână cu transformarea emoţională şi spirituală.


Doctorul Judith Orloff este un adevărat pionier în domeniul medicinei, fiind stăpânită de pasiunea şi hotărârea de a aduce intuiţia şi spiritualitatea atât în sfera medicinei clasice, cât şi în miezul vieţii noastre cotidiene. Recomand călduros această carte.
Deepak Chopra, autor al cărților Quantum Healing și Perfect Health

Cartea de față vă poate salva viața. În acest minunat și foarte practic ghid pentru vindecarea corpului și a minții, dr. Judith Orloff vă învață cum să vă dezvoltați propria înțelepciune intuitivă și cum să căpătați încredere în ea. Prin intermediul unor relatări de cazuri și al unor exerciții bine alese, ea vă arată cum să evitați pericolele în sănătate, relații și în viață, în general.
Dr. Brian L. Weiss, autor al cărții Many Lives, Many Masters

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Dr. Judith Orloff

Bookmark and Share

Autori: Dr. Judith Orloff | Editura: Lifestyle Publishing | Anul aparitiei: 2012 | ISBN: 978-606-8309-00-2 | Numar de pagini: 504 | Categorie: Medicina, sanatate, alimentatie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Reflexologia holistică

Pret: 33,00 RON

Kliegel Ewald

Reflexologia holistică

Ghid de tratamente reflexologice combinate cu terapii complementare pentru refacerea echilibrului energetic, calmarea durerii și susținerea sănătății Extinzându-și practica reflexologică dincolo de picioare și mâini, Ewald Kliegel ilustrează modul în care se tratează rapid și cu precizie diferite disfuncții emoționale și fizice, cu o combinație integrată de reflexologie și terapii complementare. El aplică principiile fundamentale ale reflexologiei pentru întregul organism, elaborând un tratat de reflexologie complex, cuprinzător și ușor de utilizat de către oricine. • Conține peste 30 de hărți color ale sistemelor de zone reflexe, de la cap până la degetele de la picioare, inclusiv urechi, gură, limbă și trunchi. • Include terapii de susținere, precum folosirea uleiurilor esențiale, masajul cu baghetă de cristal și vizualizarea pentru maximizarea sănătății. • Examinează istoricul și evoluția reflexologiei, dezvăluind rădăcinile sale orientale și occidentale, precum și progresele internaționale recente.

  

Dieta de 17 zile

Pret: 35,00 RON

Dr. Mike Moreno

Dieta de 17 zile

„Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organismului, inclusiv digestia şi metabolismul. Dieta de 17 zile nu numai că accelerează scăderea în greutate şi te ajută să duci o viaţă sănătoasă, ci îţi şi fortifică organismul pentru a lupta împotriva grăsimilor!" DIETA DE 17 ZILE TE AJUTĂ: - SĂ SLĂBEŞTI RAPID ŞI SĂ NU TE MAI ÎNGRAŞI LA LOC - SĂ SCAPI ŞI DE GRĂSIMEA VIZIBILĂ, ŞI DE CEA INVIZIBILĂ - SĂ-ŢI ADUCI TOATE APARATELE ŞI SISTEMELE DIN ORGANISM LA PARAMETRIi MAXIMI DE FUNCŢIONARE. Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus rapid, eficient şi durabil, aceasta este cartea de care ai nevoie! Spre deosebire de numeroasele programe de slăbire bazate pe înfometare, Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazează pe metode dovedite pentru a te ajuta să slăbeşti – şi încă definitiv –, indiferent dacă vrei să dai jos 5 sau 50 de kg. Programul lui revoluţionar îţi modifică metabolismul ca să poţi arde grăsimile în permanenţă. „Cu toţii ne-am luat angajamentul, am promis şi ne‑am lăudat că o să mâncăm mai sănătos şi o să facem mai multă mişcare, dar ...

  

Ghid homeopatic pentru familie

Pret: 49,00 RON

Dr. Alain Horvilleur

Ghid homeopatic pentru familie

Homeopatia, a cărei eficacitate este recunoscută de cei care o utilizează, pacienţi sau medici, este lipsită de efecte secundare. Pentru a vă permite s-o cunoaşteţi şi s-o utilizaţi cât mai bine, această lucrare, care a fost actualizată în întregime, vă propune: • să consultaţi după dorinţă lista completă, în ordine alfabetică, a diferitelor maladii şi a principalelor medicamente care pot avea legătură cu viaţa de familie; • să descoperiţi principalele teorii ale homeopatiei şi maladiile pe care le vindecă sau le uşurează; • să pregătiţi o consultaţie, să începeţi un dialog confidenţial cu medicul şi să-i înţelegeţi reţeta; • să recurgeţi la automedicaţie pentru problemele mici ale vieţii de zi cu zi - somn, guturai, durere de cap etc. -, precum şi pentru toate patologiile caracterizate ca „rău al secolului", cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia şi altele; să stabiliţi, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei. Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa. ...

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark