Pret: 14,00 RON
Pret: 12,60 RON
Disponibil in 1-3 zile!

-10%
VREAU SĂ FIU CEL MAI BUN. TOATE DISCIPLINELE. CLASA I

Descriere: Vreau să fiu cel mai bun“ se adresează elevilor de 7 ani (clasa I), încurajându-i să se pregătească pentru obţinerea performanţei.
Structurat în patru teme cărora le corespund conţinuturile programei şcolare, aduce informaţii şi solicită transferul cunoştinţelor dintr-un domeniu în altul.
Prin formulări variate se urmăreşte înţelegerea mesajului scris şi dez-voltarea capacităţii de operare cu termeni specifici fiecărei discipline: silabă, cuvânt, grup de litere, grup de sunete, enunţ, text, numere pare, numere impare, sumă, diferenţă etc.
Cerinţele se adresează tuturor elevilor, formându-le o imagine de sine pozitivă. Acestea pot fi rezolvate atât pe parcursul anului şcolar, cât şi ca temă pentru vacanţele şcolare.
„Vreau să fiu cel mai bun“ se adresează elevilor de 7 ani (clasa I), încurajându-i să se pregătească pentru obţinerea performanţei. Structurat în patru teme cărora le corespund conţinuturile programei şcolare, aduce informaţii şi solicită transferul cunoştinţelor dintr-un domeniu în altul. Prin formulări variate se urmăreşte înţelegerea mesajului scris şi dez-voltarea capacităţii de operare cu termeni specifici fiecărei discipline: silabă, cuvânt, grup de litere, grup de sunete, enunţ, text, numere pare, numere impare, sumă, diferenţă etc. Cerinţele se adresează tuturor elevilor, formându-le o imagine de sine pozitivă. Acestea pot fi rezolvate atât pe parcursul anului şcolar, cât şi ca temă pentru vacanţele şcolare.


Bookmark and Share

Autori: Maria Petrache, Daniela Oprea, Maria Coman, Florica Stoica, Dumitru Sturzeanu | Editura: Carminis | Numar de pagini: 72 | Categorie: Manuale cls I  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

DEZVOLTARE PERSONALA. CLASA I - carminis

Pret: 12,00 RON
Pret: 10,80 RON
-10%

Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minulescu

DEZVOLTARE PERSONALA. CLASA I - carminis

ucrarea „Dezvoltare personala“ abordeaza intr-un mod jucaus si creativ tematica propusa in noua programa scolara si se adreseaza elevilor din clasa I, parintilor si dascalilor. Grafica bogata, culorile vii si personajele prietenoase, exercitiile variate si atractive bazate pe un fundament psihologic, explicatiile cuprinzatoare si concluziile educative de la sfarsitul lectiilor creeaza un cadru adecvat invatarii. Astfel, prin joc, la sfarsitul anului copiii vor reusi sa se cunoasca mai bine pe ei insisi, sa aiba o atitudine pozitiva fata de sine si fata de ceilalti, reusind sa-si inteleaga si sa-si exprime emotiile in interactiunea cu ceilalti copii sau cu adultii; de asemenea, vor deveni constienti de importanta invatarii, a muncii in echipa sau a pretuirii timpului.

  

VERSURI DE GHIOZDAN PENTRU SCOLARUL MIC.

Pret: 10,00 RON
Pret: 9,00 RON
-10%

Magdalena Ionescu

VERSURI DE GHIOZDAN PENTRU SCOLARUL MIC.

Au trecut peste treizeci de ani de cand m-am aplecat cu daruire si raspundere asupra mi-cutilor primiti in clasa spre educare pentru „adevar, bine, frumos”, din dorinta de a le face scoala draga. Elevii au fost pentru mine o mare bucurie si o nesecata sursa de inspiratie. Versuri de ghiozdan pentru scolarul mic isi propune sa trezeasca in copii bucuria de a citi si de a intelege, completand si usurand invatarea unor notiuni predate la clasa. Sunt versuri simple si duioase, scrise cu dragoste pentru copiii zilelor noastre, in speranta ca ii vor ajuta sa devina persoane cu suflet frumos, demne si responsabile. Volumul ar putea fi de asemenea un instrument de lucru pentru colegii mei dascali, atat la clasa, cat si in pregatirea serbarilor scolare.

  

CU VARA ÎN VACANŢĂ. CLASA I

Pret: 15,00 RON
Pret: 13,50 RON
-10%

Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minulescu

CU VARA ÎN VACANŢĂ. CLASA I

„Cu vara in vacanta“ este un caiet de lucru transdisciplinar integrat, pentru toate disciplinele, conceput in conformitate cu noile programe, destinat elevilor care au terminat clasa I. Materialul este structurat in 15 teme atragatoare care se refera la natura, ecologie, calatorii, politete, carti, prietenie, casa bunicilor, respectiv universul copilariei in general. In joaca, prin intermediul unor exercitii variate si al unor jocuri, realizate intr-o grafica atractiva, elevii recapituleaza cunostintele dobandite in clasa, fixandu-si deprinderile de a scrie si de a citi, ori de a rezolva probleme usoare. Ei isi exerseaza logica si spiritul de observatie, dezvoltandu-si totodata abilitatea de a comunica.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark