PENTRU INTREBARI : contact@karte.ro / 0726.301.760
Cautam orice carte in romana si engleza
Ligia Pop
Rețete cu germeni și vlăstari. Ediția a III-a, revizuită și adăugită
Editura: Curtea Veche
Anul aparitiei: 2017
Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile; Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție. Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De ...