Carti Art

Gramatica fanteziei

Pret: 25.00 RON
Pret: 22,50 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-10%

Gianni Rodari

Gramatica fanteziei

Editura: Art

Anul aparitiei: 2010

Gramatica fanteziei este o minunată explorare a tărâmului imaginației și creativității. Gianni Rodari propune o serie de exerciții, care de care mai interesante și mai amuzante pentru stimularea fanteziei prin inventarea de cuvinte sau de povești, prin juxtapunerea unor situații și imagini fără legătură, prin crearea de benzi desenate etc. este o carte care-i va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile de scriere, citire și interpretare, dar este și o carte de care ne putem bucura cu toții, amintindu-ne că la orice vârstă ne putem juca “de-a cuvintele”.

  

Matilda

Pret: 29.90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Roald Dahl

Matilda

Editura: Art

Anul aparitiei: 2014

Matilda este o fetiţă excepţională, deşi părinţii ei o consideră o adevărată pacoste. Ei îi place foarte mult să citească şi orice nedreptate o supără. Într-o zi, când este atacată de odioasa sa directoare, domnişoara Trunchbull, ea descoperă că are o putere extraordinară, cu ajutorul căreia se poate răzbuna pe toţi cei care-i doresc răul.

  

The Art of Loving

Pret: 93.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Erich Fromm

The Art of Loving

Editura: HarperCollins Publishers

Anul aparitiei: 2006

The fiftieth Anniversary Edition of the groundbreaking international bestseller that has shown millions of readers how to achieve rich, productive lives by developing their hidden capacities for love Most people are unable to love on the only level that truly matters: love that is compounded of maturity, self-knowledge, and courage. As with every art, love demands practice and concentration, as well as genuine insight and understanding. In his classic work, The Art of Loving, renowned psychoanalyst and social philosopher Erich Fromm explores love in all its aspects--not only romantic love, steeped in false conceptions and lofty expectations, but also brotherly love, erotic love, self-love, the love of God, and the love of parents for their children.

  

Jurnalul unui puşti 2. Rodrick e cel mai tare.

Pret: 38.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Jeff Kinney

Jurnalul unui puşti 2. Rodrick e cel mai tare.

Editura: Art

Rodrick e cel mai tare duce mai departe aventurile lui Greg şi ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanţa de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvăluire i-ar pune în pericol reputaţia în rândurile colegilor şi, mai ales, colegelor de şcoală. Singurul care cunoaşte acest secret este fratele său, liderul formaţiei Skutek Plyn, care nu scapă nici o ocazie pentru a-l şantaja. Fiecare pagină este, după cum ne-a obişnuit deja primul volum, plin de poante şi de situaţii amuzante, pe care însă umorul şi inteligenţa lui Greg le rezolvă fără doar şi poate. La sfârşitul acestui roman în benzi desenate nu veţi afla doar cine a fost marele câştigător al Concursului de Talente de la şcoala unde învaţă Greg şi de ce Rodrick e cel mai tare, ci şi multe alte trucuri care transformă viaţa de elev într-o aventură cât se poate de palpitantă.

  

Dublul.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

F.M. Dostoievski

Dublul.

Editura: Art

Anul aparitiei: 2011

Povestire, nuvelă sau chiar microroman, Dublul (1846) prezintă stări extreme de conştiinţă, manifestări schizofrenice sau idei obsesive. Avem a face cu un funcţionar respectabil, Goliadkin senior, care se află pe punctul de a se dezintegra social din cauza apariţiei tulburătoare a unei sosii. Dublul, Goliadkin junior, încearcă să distrugă reputaţia protagonistului şi să îi uzurpe locul în cadrul birocraţiei ruseşti. Surpriza, însă, survine atunci când se dovedeşte că acesta din urmă nu este decât o manifestare schizofrenică a eroului nostru

  

Tratat de psihopatologie şi psihiatrie pentru

Pret: 85.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Florin Tudose, Cătălina Tudose, Letiţia Dobranici

Tratat de psihopatologie şi psihiatrie pentru psihologi.

Editura: Trei

Anul aparitiei: 2011

Sănătatea mintală reprezintă domeniul principal de interes pentru cei care îmbrăţişează cariera de psiholog, iar psihologia clinică constituie una dintre cele mai atractive dar şi cele mai dificile ipostaze profesionale. Este un domeniu în care sunt necesare cunoştinţe aprofundate, capacitatea de a lucra în echipă, precum şi deschiderea către interdisciplinaritate. Impresionantele mutaţii apărute în ultimele decenii în abordarea suferinţelor psihice au antrenat modificări importante în modul în care psihologul, ca specialist al domeniului, este implicat în diagnosticare şi terapie. Psihologul în formare, fie că este student, fie că este participant la un program masteral va avea prin această lucrare un instrument complet şi modern care să îl ajute în descifrarea universului bolii psihice şi va putea cunoaşte întregul evantai al posibilelor intervenţii terapeutice. Posibilitatea unei mai bune comunicări cu psihiatrul este o condiţie importantă a dezvoltării profesionale a fiecărui psiholog clinician şi o condiţie necesară a succesului în această nobilă profesiune. Florin Tudose este profesor de psihologie clinică şi ...

  

Jurnalul unui vampir.

Pret: 33.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Contele Dracula

Jurnalul unui vampir.

Editura: Art

Anul aparitiei: 2011

Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume şi un stâlp al societăţii morţilor vii. Aceasta este prima sa încercare literarã publicată Numele meu este Contele Vlad Dracula. Bine-aţi găsit paginile jurnalului meu. Aveţi în faţă dilatarea în timp a unui an palpitant din viaţa mea nemuritoare. N-am avut reţineri. Ştiu că o să vă simţiţi umili şi seduşi, în ciuda propriei voinţe, când veţi citi despre miresele mele extraordinare, despre puterea mea supranaturală, despre imensa pivniţă unde se păstrează sângele, despre planurile mele inovatoare de a-mi diversifica brandul, despre secretele toaletei mele, despre experimentele de laborator şi despre casa mea nemaipomenită. Printre altele. De ce am fost de acord ca cele mai intime gânduri ale mele să fie împărtăşite unor sărmani muritori nefericiţi?Pentru că m-am săturat până peste cap de muritorii ăia neînsemnaţi (începând cu şarlatanul de Stocker), de argaţii din lumea cinematografică şi literară care câştigă sume uriaşe de bani folosindu-se de reputaţia, caracterul şi personalitatea mea. Nu vreau să mă las mai prejos; voi, discipolii mei fideli, ...

  

Călătorind cu Herodot.

Pret: 0.00 RON
Disponibil in 1-7 zile!

Ryszard Kapuscinski

Călătorind cu Herodot.

Editura: Art

Anul aparitiei: 2008

Călătorind cu Herodot este în acelaşi timp un amplu reportaj, o carte de memorii şi un roman istoric în care se trecutul se întâlneşte cu prezentul, în care luptele dintre greci şi perşi se suprapun peste conflictele din Congoul zilelor noastre. Kapuścińki ne invită să călătorim alături de el şi de Herodot în timp şi spaţiu, din China lui Lao până în China lui Mao, din Europa până-n India şi din Africa până-n Grecia. Într-o încercare de reiterare a traseului făcut de Herodot în urmă cu două milenii, Kapuściński ne vorbeşte cu căldură despre cât de mult înseamnă întâlnirea cu Celălalt într-o lume măcinată de războaie şi revolte.

  

Dumnezeu s-a născut în exil - Art.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Horia Vintilă

Dumnezeu s-a născut în exil - Art.

Editura: Art

Anul aparitiei: 2008

Acuzat de a fi corupt tineretul roman prin reţetele oferite în Arta iubirii şi exilat de Augustus la marginea lumii, Ovidiu îşi petrece ultimii opt ani din viaţă la Tomis, o cetate cosmopolită, atacată de geţi şi izolată în timpul iernilor crunte. Aici, poetul latin, deziluzionat şi trist, ia contact cu barbarii, le învaţă obiceiurile şi limba, căutând răspunsuri la întrebările vieţii. Roma şi orgiile, civilizaţia şi iubirile din tinereţe devin tot mai îndepărtate, zeităţile latine îngheaţă şi ele sub gerul teribil al iernilor dace. Un nou zeu se naşte sub cerul iudaic, aducând cu sine pacea şi nemurirea. E Fiul Omului, întrupat pentru a lua asupră-şi durerile şi speranţele omenirii. Sensurile devin atunci limpezi. Bătrân şi bolnav, Ovidiu găseşte alinare între geţii creştini, înţelegând că, asemenea lui, Dumnezeu s-a născut în exil.

  

Maus. Povestea unui supravietuitor

Pret: 39.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Art Spiegelman

Maus. Povestea unui supravietuitor

Editura: Art

Anul aparitiei: 2012

Maus este prima bandă desenată care a primit un Premiu Pulitzer (în 1992). „La Spiegelman, naziştii sunt pisici, evreii şoareci, polonezii porci şi americani câini. Toţi sunt înspăimântător de umani." The Times Maus. Povestea unui supravieţuitor de Art Spiegelman este, pe bună dreptate şi din capul locului, o carte fără precedent. Un roman grafic complex, apărut în două volume, la care autorul a lucrat în total treisprezece ani. Volumul este structurat pe două planuri: pe de o parte, unul real, care prezintă relaţia dintre tată (Vladek) şi fiu (Art); iar, pe de altă parte, planul poveştii relatate de Vladek. Curios este că Spiegelman îşi scrie şi-şi desenează romanul în faţa cititorului, dându-i astfel un aspect metabiografic. Este povestea vieţii lui Vladek, tatăl autorului, evreu polonez care trăieşte ororile Holocaustului şi ajunge, împreună cu soţia sa Anja, în cel mai cumplit loc: Auschwitz. Detaliile povestirii, dublate de cele ale desenelor, sunt de-a dreptul impresionante.

  

Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

Pret: 38.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Jeff Kinney

Jurnalul unui pusti. Jurnalul meu

Editura: Art

Anul aparitiei: 2012

„În primul rând, să ne lămurim: acesta este un JURNAL, nu un jurnal intim." Jurnalul unui puşti îţi dă ocazia să fii autor, ilustrator şi personaj principal. Cu o mulţime de pagini interactive, dar şi cu suficient spaţiu în care să scrii povestea vieţii tale, această carte este tot ce-ţi trebuie pentru a crea propria capodoperă. Dar, după ce termini, ai grijă s-o pui într-un loc sigur. Pentru că, atunci când vei fi bogat şi faimos, chestia asta o să valoreze o avere. „A fermecat chiar şi pe copiii care nu se omoară cu cititul." USA Today

  

Fahrenheit 451 - 2013

Pret: 25.90 RON
Pret: 23,31 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-10%

Ray Bradbury

Fahrenheit 451 - 2013

Editura: Art

Anul aparitiei: 2013

Fahrenheit 451 face parte din aceeaşi familie cu romanele 1984 al lui George Orwell şi Povestea cameristei al lui Margaret Atwood. Toate trei atrag atenţia asupra pericolului reprezentat de un sistem totalitar. În plus, distopia creată de Bradbury evidenţiază efectul pe care îl au evoluţia tehnologică, societatea de consum şi televiziunea asupra lumii moderne. Iar arderea cărţilor este o metaforă a pierderii identităţii omului.Pentru mulţi, (re)citirea romanului va fi o surpriză. Iar înţelesul pe care elementele din viaţa noastră de zi cu zi îl vor da unor secvenţe considerate, până în urmă cu câţiva ani, doar elemente de recuzită va fi adevărata revelaţie a acestei capodopere a literaturii secolului XX. Pentru că... în 2013 se împlinesc 60 de ani de la apariţia ediţiei originale şi 50 de ani de la apariţia primei ediţii în limba română. Pentru că Fahrenheit 451 este unul dintre marile romane ale lumii, iar acolo, la vârf, nu mai există graniţe între gen şi mainstream.Michael Haulică

  

Karate: The Complete Kata - 2010

Pret: 147.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Kanazawa, Hirokazu

Karate: The Complete Kata - 2010

Anul aparitiei: 2010

The martial art of karate can be practiced by anyone, regardless of age or gender, and can be undertaken at any time during a person's life. Embraced by people the world over, this traditional Japanese art continues to hold universal appeal. Among the most important aspects of karate practice are the kata, patterns of movement that are carefully choreographed and arranged in sequences. With Karate: The Complete Kata, Hirokazu Kanazawa, the foremost figure in the karate world today and a disciple of Gichin Funakoshi, the father of modern karate, offers the definitive work on the subject. Kanazawa explains all the key kata in great detail; and his text is accompanied by thousands of photographs. He also goes into some of the other more difficult aspects of karate, including steps, breathing techniques, and pressure points. Kata need to be practiced regularly on an individual basis, and this book is written with such training in mind. From the beginner to the most advanced practitioner, anyone interested in this revered martial art will want to add Kanazawa's book to his or her library.

  

Axel Vervoordt: Living with Light

Pret: 269.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Vervoordt, Axel

Axel Vervoordt: Living with Light

Anul aparitiei: 2013

Following the best seller Axel Vervoordt: Timeless Interiors, this volume of twenty new interiors expands on the Vervoordt vision for creating exceptional homes that combine natural elements, antiques, and fine art. The art of harmonious living is extolled in this volume through twenty bespoke interiors designed by the Axel Vervoordt company. Each room incorporates natural elements--light, water, metal, wood--blended with a modern aesthetic and punctuated with fine art. The Vervoordt concept of the home is revealed through a refined balance between art and nature to create timeless living spaces. The range of featured properties includes homes by the sea as well as in urban and rural locations, demonstrating a breadth of styles possible within the essential Vervoordt design principles. Photography by Laziz Hamani brings into focus both the unique design details and the carefully constructed interiors that fuse to create each striking setting. These exceptional residences are rich with inspirational ideas to incorporate into your own home so that you can celebrate your living space in the singular Vervoordt style.

  

David and Goliath: Underdogs, Misfits, and the Art

Pret: 98.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Gladwell, Malcolm

David and Goliath: Underdogs, Misfits, and the Art of Battling Giants

Anul aparitiei: 2013

Malcolm Gladwell, the #1 bestselling author of The Tipping Point, Blink, Outliers, and What the Dog Saw, offers his most provocative---and dazzling---book yet.Three thousand years ago on a battlefield in ancient Palestine, a shepherd boy felled a mighty warrior with nothing more than a stone and a sling, and ever since then the names of David and Goliath have stood for battles between underdogs and giants. David's victory was improbable and miraculous. He shouldn't have won. Or should he have? In David and Goliath, Malcolm Gladwell challenges how we think about obstacles and disadvantages, offering a new interpretation of what it means to be discriminated against, or cope with a disability, or lose a parent, or attend a mediocre school, or suffer from any number of other apparent setbacks. Gladwell begins with the real story of what happened between the giant and the shepherd boy those many years ago. From there, David and Goliath examines Northern Ireland's Troubles, the minds of cancer researchers and civil rights leaders, murder and the high costs of revenge, and the dynamics of successful and unsuccessful classrooms---all to demonstrate how much of what is beautiful and ...

  

Însemnările unei puştoaice 5.Povestirile unei

Pret: 33.00 RON
Pret: 29,70 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-10%

Rachel Renée Russell

Însemnările unei puştoaice 5.Povestirile unei Domnişoare Atotştiutoare nu chiar atât de isteţe

Editura: Art

Anul aparitiei: 2013

Doamne! Cumva rivala ta nr. 1 are un nume care începe cu „Mac” şi se termină cu „Kenzie”? Poate-mi dai TU MIE un sfat! Prietena ta, Domnişoara Atotştiutoare

  

Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth

Pret: 98.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Aslan, Reza

Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER - "A lucid, intelligent page-turner" (Los Angeles Times) that challenges long-held assumptions about Jesus, from the host of Believer Two thousand years ago, an itinerant Jewish preacher walked across the Galilee, gathering followers to establish what he called the "Kingdom of God." The revolutionary movement he launched was so threatening to the established order that he was executed as a state criminal. Within decades after his death, his followers would call him God. Sifting through centuries of mythmaking, Reza Aslan sheds new light on one of history's most enigmatic figures by examining Jesus through the lens of the tumultuous era in which he lived. Balancing the Jesus of the Gospels against the historical sources, Aslan describes a man full of conviction and passion, yet rife with contradiction. He explores the reasons the early Christian church preferred to promulgate an image of Jesus as a peaceful spiritual teacher rather than a politically conscious revolutionary. And he grapples with the riddle of how Jesus understood himself, the mystery that is at the heart of all subsequent claims about his divinity. Zealot yields a fresh perspective on ...

  

Unde fugim de-acasă? - Marin Sorescu

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Marin Sorescu

Unde fugim de-acasă? - Marin Sorescu

Editura: Art

Anul aparitiei: 2014

Cum să nu-ţi vină cheful de fugit de-acasă, când totul e atât de APROAPE? Şi ai o călăuză aşa de grozavă, pricepută la tot soiul de scamatorii – cu cuvinte, cu lumi, cu vise... Un ghid care ştie să farmece distanţele într-o clipită şi să tragă puţintel de colţul perdelei, cât să se vadă minunea ascunsă în lucrurile cele posace din lumea noastră de zi cu zi. Liviu Papadima

  

Hieronymus Bosch: The Complete Works

Pret: 529.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Fischer, Stefan

Hieronymus Bosch: The Complete Works

Editura: Taschen

Anul aparitiei: 2014

Renaissance radical: An earthly delight not to be missed In the midst of the realist-leaning artistic climate of the Late Gothic and Early Renaissance, Netherlandish painter Hieronymus Bosch (c. 1450-1516) was more than an anomaly. Bosch's paintings are populated with grotesque scenes of fantastical creatures succumbing to all manner of human desire, fantasy, and angst. One of his greatest inventions was to take the figural and scenic representations known as drolleries, which use the monstrous and the grotesque to illustrate sin and evil, and to transfer them from the marginalia of illuminated manuscripts into large-format panel paintings. Alongside traditional hybrids of man and beast, such as centaurs, and mythological creatures such as unicorns, devils, dragons, and griffins, we also encounter countless mixed creatures freely invented by the artist. Many subsidiary scenes illustrate proverbs and figures of speech in common use in Bosch's day. In his Temptation of St Anthony triptych, for example, the artist shows a messenger devil wearing ice skates, evoking the popular expression that the world was "skating on ice"--meaning it had gone astray. In his pictorial translation of ...

  

Harry Potter și piatra filosofala - 2015

Pret: 38.00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

J.K. Rowling

Harry Potter și piatra filosofala - 2015

Editura: Art

Anul aparitiei: 2015

Hogwarts va fi mereu aici să-ţi ureze bun-venit.“ J.K. Rowling „Cărţile Harry Potter au o calitate rar întâlnită: sunt adorate de părinţi şi de copii deopotrivă.“ Daily Telegraph „Aventurile lui Harry Potter sunt la fel de amuzante ca poveştile lui Roald Dahl şi la fel de pline de viaţă ca volumele seriei Narnia.“ Daily Mail „J.K. Rowling a format o întreagă generaţie de cititori.“ The Times „Dacă în copilărie aş fi avut acces la cărţile cu Harry Potter, sunt convins că nu doar copilăria, ci şi tinereţea, maturitatea şi bătrâneţea mea ar fi arătat altfel.“ Florin Bican, traducător în limba română al primului volum din seria Harry Potter

  
 
  |   Pagina 1   |   Pagina urmatoare »
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark