Rezultate cautare:

Vrajitoarea Din Portobello

Pret: 35.64 RON
Pret: 28,51 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

Vrajitoarea Din Portobello

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2008

S-a nascut in Romania si nu avea nici un nume. In Beirut, parintii adoptivi ii spun Sherine. Apoi primeste numele zeitei intelepciunii, Atena. Calatoreste in toata lumea, cautandu-se pe sine, si afla mult mai mult decat sperase -- afla adevarul ... despre lumea in care traieste. Si devine Vrajitoarea din Portobello. "Noul roman semnat Paulo Coelho spune povestea acestei fascinante tinere din Transilvania care ajunge sa schimbe viata celor care au intalnit-o, iar marturiile lor contureaza un destin de exceptie: Era maestra mea, avea datoria de a-mi transmite misterele sacre, de a trezi energia necunoscuta care zace inauntrul fiecaruia dintre noi." (Andrea McCain, actrita) "Marea problema a Atenei a fost ca era o femeie a secolului XXII nascuta in secolul XXI si nu s-a ferit sa o arate. Cu ce pret? A platit din plin pentru asta." (Deidre O'Neil, cunoscuta ca Edda) "Nimeni nu-si incredinteaza visurile in mainile celor care le pot distruge. Nimeni, cu exceptia Atenei." (Heron Ryan, ziarist)

  

Alchimistul

Pret: 39.90 RON
Pret: 31,92 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

Alchimistul

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2013

Alchimistul a fost tradus în 80 de limbi, a stabilit recorduri absolute de vânzări şi a schimbat nenumărate vieţi. Alchimistul, extraordinarul roman al lui Paulo Coelho, a inspirat milioane de cititori din întreaga lume. Cartea, uluitoare prin simplitatea şi înţelepciunea ei, este povestea unui păstor andaluz pe nume Santiago care îşi părăseşte casa din Spania, aventurându-se în deşertul egiptean pentru a găsi o comoară îngropată în Piramide. Nimeni nu ştie care este comoara sau dacă Santiago va avea puterea să depăşească obstacolele întâlnite în drumul prin deşert. Dar ceea ce începe ca o călătorie în căutarea unor bunuri lumeşti se transformă treptat în descoperirea comorii ascunse înlăuntrul său. Plină de culoare, evocatoare şi profund umană, povestea lui Santiago este o mărturie etern valabilă despre cum ne putem schimba urmându-ne visele şi despre cât este de important să ne ascultăm inima. „Paulo Coelho stăpâneşte secretul Alchimiei literare.“ (Kenzaburō Ōe, Premiul Nobel pentru literatură)

  

Brida- Humanitas

Pret: 32.75 RON
Pret: 26,20 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

Brida- Humanitas

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

O poveste emotionanta despre iubire, mister si curaj "Brida", a treia carte scrisa de Paulo Coelho dupa "Alchimistul" Brida este o tanara care crede ca exista o punte intre vizibil si invizibil. In cautarile ei, intalneste un intelept care-o invata sa-si infranga temerile si o femeie care o invata sa danseze ascultand muzica tainica a lumii. Amandoi vad ca ea are un Dar, insa stiu ca acest Dar nu are valoare decat daca ea ajunge sa-l descopere de una singura. "Marele talent al lui Paulo Coelho pare a fi usurinta cu care li se adreseaza tuturor in acelasi timp. El este un dascal indulgent si totodata plin de empatie. Acesta este secretul succesului extraordinar al autorului ale carui carti s-au vandut in o suta de milioane de exemplare in lumea intreaga." (Dana Goodyear, "The New Yorker")

  

Zahir

Pret: 40.46 RON
Pret: 32,37 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

Zahir

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

"Fiecare poveste de dragoste este o calatorie" - iata deviza sub care sta ultimul roman al lui Paulo Coelho. Un scriitor stabilit la Paris, adulat de public, dar privit cu scepticism de critica, descopera ca sotia lui, corespondent de razboi, a disparut fara urma. A fost rapita, santajata ori s-a saturat de casnicie pur si simplu? Scriitorul incepe s-o caute si ajunge pana in Asia Centrala. Sotia devine pentru el un "Zahir", o entitate de neocolit, care ajunge sa-l tulbure pana la obsesie si sa-l invaluie treptat in aceasta stare de "posedare" totala, penduland incert intre sfiintenie si nebunie. Mai mult, "Zahirul" il smulge din siguranta lumii sale si il mana, pe cai necunoscute, in cautarea unei noi intelegeri despre esenta iubirii si forta destinului. Cu 'Zahir', Paulo Coelho da inca o data dovada a capacitatii sale de povestitor captivant, dar ofera si o perspectiva proproe asupra rosturilor fiintei umane intr-o lume plina de nepravazut.

  

Dragostea.Citate

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paulo Coelho

Dragostea.Citate

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2010

O carte de neuitat, reunind citate ce surprind esenţa scrierilor lui Paulo Coelho, cu ilustraţii superbe semnate de Catalina Estrada. „Forţa Iubirii – atunci când iubim, vrem totdeauna să fim mai buni decât suntem.“ (Alchimistul) „Dragostea e cea mai importantă şi mai vulnerabilă trăire a oamenilor.“ (Brida) „Iubirea renaşte prin dăruire deplină.“ (Învingătorul este întotdeauna singur) „Eşti om şi, ca toţi oamenii, şi tu poţi iubi. Cum înveţi? Nu se învaţă: se crede. Se crede şi se iubeşte.“ (Vrăjitoarea din Portobello) Cuprins: Dar, Transformare, Depăşire, Unitate, Afinitate, Căutare, Arta trăirii împreună, Măreţie.

  

DIAVOLUL SI DOMNISOARA PRYM

Pret: 30.83 RON
Pret: 24,66 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

DIAVOLUL SI DOMNISOARA PRYM

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2015

O comunitate devorata de lacomie, lasitate si frica. Un om persecutat de fantomele trecutului sau dureros. O tanara femeie in cautarea fericirii. Intr-o saptamana plina de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu intrebari despre viata, moarte si putere si fiecare dintre ei va trebui sa-si aleaga propria cale.Vor alege binele sau raul? Scena acestei lupte extraordinare este indepartatul sat Viscos. Soseste un strain, purtand cu el un rucsac in care se afla un caiet si unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla raspunsul la o intrebare care il chinuie: oamenii, in esenta, sunt buni sau rai? Intampinandu-l pe misteriosul strain, intreg satul devine complice la intriga lui sofisticata, care va marca pentru totdeauna vietile locuitorilor.In acest roman uluitor, Paulo Coelho prezinta lupta dintre lumina si intuneric din adancul fiecarui suflet si mesajul ei pentru viata noastra de zi cu zi: sa indraznim sa ne urmam visele, sa avem curajul de a fi altfel si sa ne stapanim teama care ne impiedica sa traim cu adevarat.Diavolul si domnisoara Prym este o poveste incarcata de emotie, in care integritatea fiintei umane este supusa unui test cumplit.traducere de Pavel Cuila ...

  

JURNALUL UNUI MAG

Pret: 35.64 RON
Pret: 28,51 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

JURNALUL UNUI MAG

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2015

O carte captivanta, in care este povestit pelerinajul lui Paulo Coelho catre Santiago de Compostela, pe un drum medieval ce incepe in Pirinei si strabate nordul Spaniei. Pelerinajul facut de autor in 1986 a inspirat acest roman de aventuri care este totodata o fascinanta parabola despre nevoia de a gasi propria cale in viata si despre descoperirea faptului ca miracolul se ascunde intotdeauna in pasii oamenilor obisnuiti. Jurnalul unui Mag ocupa un loc important in opera lui Paulo Coelho nu doar pentru ca este prima dintre cartile lui importante, publicata inainte de Alchimistul, ci si pentru ca este expresia completa a umanismului filozofiei lui Paulo Coelho si a profunzimii cautarilor sale. Am ajuns in oras cu autobuzul care facea curse regulate intre Pedrafita - aproape de Cebreiro - si Compostela. In patru ore am parcurs cei o suta cincizeci de kilometri care desparteau cele doua orase si mi-am amintit de calatoria mea. Uneori aveam nevoie de doua saptamani ca sa strabat o distanta ca asta. Peste putin aveam sa merg la mormantul Sfantului Iacob sa las acolo icoana Sfintei Fecioare intrupate. Apoi, cat mai curand posibil, voi lua avionul inapoi spre Brazilia, fiindca am multa ...

  

LA RAUL PIEDRA AM SEZUT SI-AM PLANS

Pret: 32.00 RON
Pret: 25,60 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

LA RAUL PIEDRA AM SEZUT SI-AM PLANS

Editura: Humanitas

În poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că ele conţin toate tainele lumii. Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înflorească? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndrăgostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învăţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumător spiritual – cu reputaţia că poate înfăptui miracole – care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Din nou împreună, ei pornesc pe un drum care la început este presărat cu obstacole, căci trecerea anilor nu a reuşit să înăbuşe vina şi resentimentele. Dar lângă râul Piedra, într-un sătuc din Pirineii francezi, încercând să găsească răspunsul la marile întrebări ale vieţii, cei doi nu-l vor afla decât în şi prin iubire.

  

MANUALUL RAZBOINICULUI LUMINII

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paulo Coelho

MANUALUL RAZBOINICULUI LUMINII

Editura: Humanitas

Manualul razboinicului luminii este o culegere de ganduri filozofice si povesti care ii vor incanta pe cautatorii de pretutindeni. Un razboinic al luminii nu-si petrece zilele incercand sa joace rolul pe care i l-au ales altii. Un razboinic al luminii nu-si pierde timpul ascultand provocari; el are un destin de implinit. Un razboinic al luminii isi cunoaste defectele, dar isi cunoaste si calitatile. Un razboinic al luminii face intotdeauna tot ce-i sta in puteri si asteapta acelasi lucru de la ceilalti. Stie ca si cea mai indepartata stea din Univers se oglindeste in lucrurile din jurul lui. Manualul razboinicului luminii este o invitatie pentru fiecare dintre noi sa ne traim visul, sa acceptam incertitudinile vietii si sa ne ridicam in intampinarea destinului nostru unic. In stilul sau inimitabil, Paulo Coelho ne ajuta sa descoperim razboinicul luminii din noi. In scurte pasaje pline de inspiratie, suntem invitati sa pornim pe calea razboinicului: cel care apreciaza miracolul de a fi in viata, cel care accepta esecul si cel a carui cautare il face sa devina ceea ce doreste sa fie. traducere de Pavel Cuila

  

UNSPREZECE MINUTe

Pret: 37.00 RON
Pret: 29,60 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-20%

Paulo Coelho

UNSPREZECE MINUTe

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2014

In odiseea descoperirii de sine care incepe intr-un satuc brazilian si se sfarseste la Geneva, Maria are in cele din urma de ales intre a urma calea intunericului - placerea sexuala de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-si gasi "lumina launtrica" si posibilitatea sexului sacru, a sexului in contextul dragostei. Palpitant si indraznet, romanul Unsprezece minute analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si ne invita sa ne confruntam cu propriii nostri demoni, sa ne aflam propria "lumina launtrica". UNSPREZECE MINUTE (asculta un fragment)

  

VIATA-CITATE

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paulo Coelho

VIATA-CITATE

Editura: Humanitas

Totul imi spune ca sunt gata sa iau o hotarare gresita, dar si greselile sunt un mod de a actiona. Ce vrea lumea de la mine? Sa nu-mi asum nici un risc? Sa ma-ntorc de unde-am venit, fara curajul de a zice da vietii? ( Unsprezece minute )

  

Walkiriile

Pret: 30.83 RON
Pret: 26,21 RON
Disponibil in 1-3 zile!
-15%

Paulo Coelho

Walkiriile

Editura: Humanitas

Anul aparitiei: 2010

Walkiriile gravitează în jurul unui om care vrea să-şi schimbe viaţa şi să-şi împlinească un vis: va merge în deşertul Mojave, unde speră să-şi întâlnească îngerul călăuzitor, reuşind astfel să se cunoască pe sine şi să înţeleagă lumea. De la Maestrul lui spiritual, J., Paulo ştie că deşertul nu este un loc pustiu, ci ascunde şansa unor întâlniri neaşteptate. Acolo, departe de vâltoarea vieţii de zi cu zi, se află un tânăr Maestru al Tradiţiei şi un grup de femei războinice, Walkiriile, care cutreieră călare deşertul. Iar ele îl vor ajuta pe Paulo să-şi împlinească visul. Paulo şi femeia iubită, Chris, străbat întinderile de nisip, într-un periplu ce se va dovedi, mai presus de toate, o călătorie interioară care le va pune la încercare sentimentele şi credinţa, dar îi va călăuzi spre adevărata Dragoste şi Cunoaştere. Una dintre cele mai importante opere ale lui Paulo Coelho, roman surprinzător şi plin de mister, Walkiriile evocă o uluitoare experienţă umană şi spirituală survenită în viaţa autorului la scurt timp după ce Alchimistul a văzut lumina tiparului.

  

The Pilgrimage: A Contemporary Quest for Ancient

Pret: 93.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

The Pilgrimage: A Contemporary Quest for Ancient Wisdom

Editura: HarperOne

Anul aparitiei: 2008

The Pilgrimage paved the way to Paulo Coehlo's international bestselling novel The Alchemist. In many ways, these two volumes are companions--to truly comprehend one, you must read the other. Step inside this captivating account of Paulo Coehlo's pilgrimage along the road to Santiago. This fascinating parable explores the need to find one's own path. In the end, we discover that the extraordinary is always found in the ordinary and simple ways of everyday people. Part adventure story, part guide to self-discovery, this compelling tale delivers the perfect combination of enchantment and insight.

  

El Demonio y La Sec1orita Prym: Una Novela

Pret: 88.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

El Demonio y La Sec1orita Prym: Una Novela

Editura: Rayo

Anul aparitiei: 2006

Una novela sobre la lucha entre el Bien y el Mal... y la constante busqueda del ser humano por alcanzar la verdadera felicidad Una comunidad dividida por la codicia, la cobardia y el miedo. Un hombre perseguido por el fantasma de un pasado doloroso. Una joven en busca de la felicidad. Siete dias, un breve periodo de tiempo durante el cual el Bien y el Mal libraran una batalla decisiva, y cada personaje decidira a cual de los dos bandos pertenece. Una pequena aldea perdida en el tiempo y el espacio sera el marco de esa inquietante lucha. Con la llegada de un extranjero, el pueblo se convierte en complice de una trama perversa que marcara para siempre la historia de sus habitantes. El Demonio y la Senorita Prym es un texto emocionante, una novela cargada de tension que plantea una pregunta esencial sobre la que todos nosotros nos hemos parado a reflexionar alguna vez.

  

Life: Selected Quotations

Pret: 98.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

Life: Selected Quotations

Editura: HarperCollins

Anul aparitiei: 2007

This collection of selected quotes from Paulo Coelho's impressive body of work is a must-have item for fans of this celebrated and internationally bestselling author. A beautiful book with four-colour artwork by the renowned Norwegian artist Anne Kristin Hagesaether, it contains inspirational quotes from such beloved Coelho titles as Eleven Minutes, The Valkyries, The Devil And Miss Prym, The Zahir, and the mega bestseller The Alchemist. Whether read in one sitting or savoured gradually, this is a visually stunning and enlightening look into Coelho's extraordinary perspective on life -one that has won over millions of readers worldwide and made Coelho one of the top-selling authors in the world.

  

Veronika Decide Morir

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paulo Coelho

Veronika Decide Morir

Editura: Rayo

Anul aparitiei: 2001

From the celebrated author of the international bestseller "The Alchemist" comes a dazzling novel about one woman's search for meaning in a world ruled by apathy and indifference. It addresses the questions: "What am I doing here today?" and "Why do I go on living?"

  

Warrior of the Light: A Manual

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Paulo Coelho

Warrior of the Light: A Manual

Editura: HarperCollins

Anul aparitiei: 2003

With inspiring short passages, the author of "The Alchemist" invites the reader to embark upon the way of the warrior: the one who appreciates the miracle of being alive, the one who accepts failure and the one whose quest leads him to become the person he wants to be. Two-color throughout.

  

Warrior of the Light: A Manual

Pret: 93.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

Warrior of the Light: A Manual

Editura: Harper Perennial

Anul aparitiei: 2004

Paulo Coelho inspired millions of readers around the world and became one of the most beloved storytellers of our time with the international bestselling phenomenon The Alchemist. Now, in the beloved companion to his classic, The Warrior of The Light: A Manual invites us to live out our dreams to embrace the uncertainty of life, and to rise to our own unique destiny. In his inimitable style, Paulo Coelho shows readers how to embark upon the way of the Warrior: the one who appreciates the miracle of being alive, the one who accepts failure, and the one whose quest leads him to become the person he wants to be.

  

The Devil and Miss Prym: A Novel of Temptation

Pret: 88.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

The Devil and Miss Prym: A Novel of Temptation

Editura: Harper Perennial

Anul aparitiei: 2007

A stranger arrives at the remote village of Viscos, carrying with him a backpack containing a notebook and eleven gold bars. He comes searching for the ans-wer to a question that torments him: Are human beings, in essence, good or evil? In welcoming the mysterious foreigner, the whole village becomes an accomplice to his sophisticated plot, which will forever mark their lives. A novel of temptation by the internationally bestselling author Paulo Coelho, The Devil and Miss Prymis a thought-provoking parable of a community dev-oured by greed, cowardice, and fear--as it struggles with the choice between good and evil.

  

Manual del Guerrero de La Luz

Pret: 88.00 RON
Disponibil in 14 zile!

Paulo Coelho

Manual del Guerrero de La Luz

Editura: Rayo

Anul aparitiei: 2004

Manual del guerrero de la luz es uno de los libros mas esperados del autor de El Alquimista, el best seller internacional que ha fascinado a millones de lectores en el mundo entero. Los textos que se reunen en este libro nos recuerdan que en cada uno de nosotros vive un guerrero de la luz, alguien capaz de escuchar el silencio de su corazon. Nos invitan a vivir nuestros suenos, aceptar la incertidumbre, alzarnos ante nuestro propio destino y seguir el camino del guerrero, el camino de aquel que sabe valorar el milagro de la vida, aceptar las derrotas sin dejarse abatir por ellas y cuya busqueda lo lleva a convertirse en quien quiere ser. Paulo Coelho, con mas de 47 millones de libros vendidos, no es solo uno de los autores mas leidos del mundo, sino tambien uno de los escritores con mayor influencia de hoy en dia. Lectores de mas de 150 paises, sin distincion de credos ni culturas, le han convertido en uno de los autores de referencia de nuestro tiempo.

  
 
  |   Pagina 1   |   Pagina urmatoare »
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark