Pret: 14,00 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Matematica clasa a VI-a semestrul II. Exercitii si probleme cu rezolvari

Descriere: Lucrarea de fata ofera elevilor si profesorilor o colectie cât mai completa de exercitii si probleme care urmareste noua programa de matematica corespunzatoare semestrului II, clasa a VI-a. Aceasta culegere se adreseaza elevilor si profesorilor indiferent de manualul folosit în clasa. Exercitiile si problemele, respectiv rezolvarile acestora, stimuleaza întelegerea teoriei si dezvolta gândirea în scopul pregatirii viitoarelor examene.


Bookmark and Share

Autori: Georgeta Ghiciu, Niculae Ghiciu | Editura: Sigma | Anul aparitiei: 2009 | Numar de pagini: 288 | Categorie: Manuale scolare, pedagogie  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

FIZICA. MANUAL PENTRU CLASA a IX-a.

Pret: 24,90 RON

MANTEA Constantin, GARABET Mihaela

FIZICA. MANUAL PENTRU CLASA a IX-a.

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 3886 din 24.05.2004, in urma licitatiei organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC prin Ordinul nr. 3458 din 09.03.2004. - Manualul se adreseaza elevilor din clasa a IX-a si cuprinde 4 capitole: I. Optica geometrica; II. Principii si legi in mecanica newtoniana; III. Teoreme de variatie si legi de conservare in mecanica; IV. Elemente de statica

  

CHIMIE (C2). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a

Pret: 18,90 RON

Sanda Fatu, Veronica David, Cornelia Grecescu

CHIMIE (C2). MANUAL PENTRU CLASA a XI-a .

Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4446 din 19.06.2006, in urma ultimei licitatii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC.

  

ISTORIE ANTICA SI MEDIEVALA. SINTEZE DE

Pret: 19,90 RON

Niculae Paraschiv, Niculae Cristea

ISTORIE ANTICA SI MEDIEVALA. SINTEZE DE ISTORIE PENTRU CLASA A IX-A.

Cartea se adreseaza elevilor din clasa a IX-a care doresc date punctuale si esentiale de istorie; elaborata intr-un stil accesibil, poate fi consultata cu minim de efort si de timp. Conceptual, este proiectata sa corespunda programei scolare, este structurata tematic si respecta principiul cronologic. Aria informatiei istorice a fost extinsa pe motivul realizarii, de catre elevi, a unor conexiuni.Viziunea de ansamblu asupra zonelor de civilizatie si arealelor culturale asigura utilizatorului intelegerea cat mai corecta a proceselor si faptelor istorice si a consecintelor acestora. Toate datele inserate in aceste sinteze - scheme sunt verificate documentar din mai multe surse; au fost evitate ambiguitatile, supozitiile si, uneori, textele sunt insotite de scurte observatii lamuritoare.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark