Termeni de confidentialitate

SC Tomal Online SRL respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra pe site-ul nostru. Astfel, nu vom transmite datele Dvs. personale catre terti sub nici o forma.

Site-ul nostru nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Tomal Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Scopul colectarii datelor este:
- procesarea comenzilor;
- oferirea de produse si/sau servicii;
- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul nostru si ale distribuitorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea emiterii facturii fiscale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC Tomal Online SRL si nu sunt comunicate tertilor. Va rugam sa precizati daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre SC Tomal Online SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Tomal Online SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Returul produselor

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@karte.ro sau prin Posta la adresa Tomal online OP 15, CP 14 Bucuresti. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: - Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse) - Produse care prezinta lovituri, - Produse care prezinta zgarieturi, - Produse achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line www.karte.ro

Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark